- 24 Şubat 2011
- 834
- 520
İnşallah canımm ama tedavisi var iğne fln yapıolar..Ay okudum da inşallah bende öyle bir sıkıntı yokturdur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canımm ama tedavisi var iğne fln yapıolar..Ay okudum da inşallah bende öyle bir sıkıntı yokturdur
Çıkarr silikte olsa çıkar..5 4 gun kala testte çıkabilir mi bebis? :)
ewt cnm5 4 gun kala testte çıkabilir mi bebis? :)
tamam iste tam 10. gun bebek varsa cikiyor :)Canımm benim yumurtlama gunum 22kasımdı 1aralıkta test yaptım negatif çıktı ertesi gun cok silik çizgiyi gordumm
Çıkarda bir bizim çıkmıyorewt cnm
yap tabi cnmYarin 5 gun kaliyo bakayim bi bari melegim gelmis mi bu ay
Diğerlerininde öyle oldu o zaman altaylimm @gvn1907 merve_mm Heyecanli89tamam iste tam 10. gun bebek varsa cikiyor :)
kac gun oldu sen yumurtlayali ???Çıkarda bir bizim çıkmıyor
InsAllah seninledirYarin 5 gun kaliyo bakayim bi bari melegim gelmis mi bu ay
Sabah kalktığında ilk idrarla yap daha net cıkarYarin 5 gun kaliyo bakayim bi bari melegim gelmis mi bu ay
ewt cnm
Yapsan sendede çıkar canımm.Çıkarda bir bizim çıkmıyor
Gecen hesapladin ya ben ovu testi kullanmadığımdan net bilmiyorum tahminen 23,24,25 büyük ihtimallekac gun oldu sen yumurtlayali ???
mavis esine dedin mi hamisligini ??Sabah kalktığında ilk idrarla yap daha net cıkar
Yok negatif görmeye hazır değilimYapsan sendede çıkar canımm.
23 se 11 gun 24 se 10 25 se 9 :) sen yarin da yap bi test varda cikarr. burdakiler hep 10 11 gunlerinde ogrendiler. tabi belli olmaz battan sonra bile ogrenen var. gerci senin lekelenmen olmustu demiGecen hesapladin ya ben ovu testi kullanmadığımdan net bilmiyorum tahminen 23,24,25 büyük ihtimalle