- 12 Ekim 2015
- 5.046
- 5.752
devam ettimi bi kac gun ????canım ben yumurtlarken ağrım oldu bole oturup kalkıgımda oksurdumde bıle bıse batıyodu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
devam ettimi bi kac gun ????canım ben yumurtlarken ağrım oldu bole oturup kalkıgımda oksurdumde bıle bıse batıyodu
devam ettimi bi kac gun ????
Allah razı olsun canım InsAllah böyledir Allah bilir
InsAllah canım biraz bekliyim belki adet olurumbence hamissin kizz sen bi test yapsana hadiiii
cnm cok soru soruorm ama bacagina vuruyormuydu agri ve akintin varmiydi gıı5 gün sürdü cnm rahat benim
InsAllah canım biraz bekliyim belki adet olurum
Ne dili bu kız
CANIM NORMAL ADETİN BİTİNCE DEĞERDE SIFIRLANIRR.. NASIL Bİ DOKTOR BE O ANLAMAMIŞŞ..Kızlar benim hcg 16 çıktı ben bildiğiniz şarıl şarıl kanamam var. Normalde doktor 0 olması gerekiyordu dedi. Normal mi bu ya ben anlamadım
bilmiom trip atasim geldi geneNe dili bu kız
Ayy bide bizi düşünofff icimdee bi sabirsizlik varr sizin icinnnn bi an once netlessin istiorm hepinizinnnnn
Yine mibilmiom trip atasim geldi gene
Güzelim doktor çok iyi bir doktordu bu sefer. Beni bir buçuk saat yanında bekletti normalde benim kanamam çok fazla afedersiniz işer gibi. Doktor zaten çok yüksek değerindeki yok bu kanama ile sıfırlaması lazımdı dedi. O yüzden bi de kendisi yetmedi diğer uzman doktorlara sorduCANIM NORMAL ADETİN BİTİNCE DEĞERDE SIFIRLANIRR.. NASIL Bİ DOKTOR BE O ANLAMAMIŞŞ..
offf icimdee bi sabirsizlik varr sizin icinnnn bi an once netlessin istiorm hepinizinnnnn
mavis_61 haklı ah bize sor birde bat iki üç gün kala psikolojik olarak etkileniyoruzAyy bide bizi düşün
Kız doktor âdet tarihine göre 5 haftalik dedi dün hatta 5+0 dedi bu takvim 6 hafta diyor bunada aynı tarihi verdim hangisi dogru sogluyor bende bilmiyorumaltaylimm hamilelik takvimimde 6. haftaya girmissin ama 5 haftalik ti seninn takip ediomusjn bebisinin gelisimini
ee tamam istee sizin icin sabirsizlaniorm ben kendime degilll ayy insallah mavisim yaa senin bebisin olmasini cok istiorm hayatimAyy bide bizi düşün
Hamile misin bu sonuca göre o zamanKızlar bakım biii hcg de silik çizqi bile yok ama ovu belirqin yorumlarınızı alim meraklandım adete erken olmama qöre 5 qün var..
Evet kuzum oldu yumurtlama sabahı ciddi sekilde hissettim. Benim sabah çatladı eminim. Birde yumurtlama dan 3 yada 4 gün sonra oldu okadar siddetli değildi ama sonra gibek deligime geçti agri sonra memis ucunaaltaylimm yumurtlarken agri oldu mu ve bi kac gun surdu mu agrin canim ????