- 12 Ekim 2015
- 5.046
- 5.752
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bu sabah yaptımm[/QUOTE
mavis_61 mavisim bugun daha koyu cikmis masallahhhh bebegim ben burdayim dio masallah herkrsin gununden once belli oluo demekki varsaa 1 hafta once bike yapsann cikio hadi hayirlisi
Ya dojtor kötü konuştu cnm sıktı salı günü indi doktorum gitcem suan is yerindeyim şu torbası belimde belimde çektim zaman sancılar başlıyor inş bişe olmaz
kötü düşünme .. benim abimin eşide kum döküyordu bişey olmamıştı ama onunki 3 aylıkken falandı dikkat et.. arkadaşların dediği gibi su tüket bolbol.. bebişin senle değerinde yüksek maşallahhkızlar hevesim boğazımda kaldı dün eşim geld, herşey 4 4 lük giderken aksam uyuduj benım sol bosluk ıle belıme arası agrı saplandı gitmiyo o kadar kotu oldumkı hastaneye gittik tahlil verdim tekrar hcg 151 e yukselmıs fakat oda ne ben kum döküyorum şuann doktor cok dıkkat etmemı soledı ılac veremeyecegını soledı bu durumda ama bu agrılar yuzunden bebısın düşebilir dedi dunden berı gozumde uyku yok kıme ne dıcemı ne konuscamı bıle bılmıom ılk defa deger bu kaar yukseldı ama yıne bır sorun cıktı ınsallah bıse olmaz bebgım tutunur bana
hadi hayırlısı canımm haberlerini bekliozz..Bu arada Günaydın kizlarrrrr ben doktor a gidiyorum dua edin bana
korkuosun cnm oyuzden..insallah bisiy olmaz icini ferah tut. masallahh kizzz tarlan verimliymiss her ay hamis kalion haabu sefer tutcakk folit asit icion demi. diger bebislerinde de iciyor muydunn yoksa yeni mi basladin ?evet canımm bu sabah daha belirgindi pembe çizgi.. bakalım takip ediozz... keşke bi hafta önce çıkmasada kimyasal olmasaa... off hiç heyecan yok içimde..
içmiyorumm canımm..ilkinde içmiodumm ikincisinde içiodum hatta baya önceden başlamıştım..korkuosun cnm oyuzden..insallah bisiy olmaz icini ferah tut. masallahh kizzz tarlan verimliymiss her ay hamis kalion haabu sefer tutcakk folit asit icion demi. diger bebislerinde de iciyor muydunn yoksa yeni mi basladin ?
Gönlüm senin yanında cnm .dBu arada Günaydın kizlarrrrr ben doktor a gidiyorum dua edin bana
Sağol aşkım çok dikkat ediyorum
günaydınn canımm nasılsınn..Günaydın kızlarr
İyiym güzelim Nasıl olayım seni şimdi daha iyi anladım gerçekten çok yıpratıcı bir süreç sen nasılsın. Kum döküyor muşsun korkma kız bende döktüm böbrekler susuz kalınca oluyor bol bol su iç kendine dikkat etgünaydınn canımm nasılsınn..
canım ben değil merve_mm kum döküyormuşş. bende bi sıkıntı yok Allah a şükür..İyiym güzelim Nasıl olayım seni şimdi daha iyi anladım gerçekten çok yıpratıcı bir süreç sen nasılsın. Kum döküyor muşsun korkma kız bende döktüm böbrekler susuz kalınca oluyor bol bol su iç kendine dikkat et
Ah cnm ya mıymıntı kocamın faturayı yatırmasını bekliyorum o maaşım yatmadı hele dur diyip duruyor sıkıntıdan patlıyorum valla sen iyi misin minnak iyimi :) kız ona iyi bak he bu sefer tutundu bence sende dkkt et ilişki falsn aman ha sakın1cicek3bocek hoşgeldin kuzu nerelerdesin sen yaa??
ay inşallahhh canımm yaa.. bakalım daha erken tutundu demek için.. ilişkiye ara verdik tabii zaten eşimde korkuo yaklaştırmıom yanıma.. :)Ah cnm ya mıymıntı kocamın faturayı yatırmasını bekliyorum o maaşım yatmadı hele dur diyip duruyor sıkıntıdan patlıyorum valla sen iyi misin minnak iyimi :) kız ona iyi bak he bu sefer tutundu bence sende dkkt et ilişki falsn aman ha sakın
Hadi snn de gozyn aydın şeker maşallah :)Kizlar geldim doktordan gördük cok şükür kese mizi