Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ettii canımm yoğun bi şekildee bi hafta dewam ettii..mavis_61 cnm yunurtladiktan sonra kasik agrilarin devam etti mi ??? benim kasiklarim cok agrio batio bi dee
Yapıcamm cnmm fotoyu da atarımmm...mavis_61 bata ne kadar vardı yarn ilk idrarla qene yap test resim at bize.
Yaptım aslında akşamm silik çizgi çıktı.. 25li test almıştın netten yapıp yapıp duruom bnde yaklaştırmıom eşimi yanıma .. Biraz molaaynen isim bitti dinleniorm valla icimde bi sknti varrr icim daralioo topiktede neden kimse yazmiooo kiz tkrar test yaptin mi ???
ayy kizz jnsallah bu ay yuzun guler sen verimlisin ama esinin spermlerinin morfolojis mi bozuk acaba kimyasal oluyor ya ???? insalla olmaz bu seferYaptım aslında akşamm silik çizgi çıktı.. 25li test almıştın netten yapıp yapıp duruom bnde yaklaştırmıom eşimi yanıma .. Biraz mola
Bilmiomki kuzum yaa.. Birinde mi sorun var yoksa zamanı mı var.ayy kizz jnsallah bu ay yuzun guler sen verimlisin ama esinin spermlerinin morfolojis mi bozuk acaba kimyasal oluyor ya ???? insalla olmaz bu sefer
Şimdilik parça falan gelmedi canmCanım parça da gelir korkma..
cnm morfoloji bozuk oluncaa kimyasal oluyormus. insallah olmazz.Bilmiomki kuzum yaa.. Birinde mi sorun var yoksa zamanı mı var.
Ozledimm seni giii yarin haber ver emi kacta gitcenn doktora hcg ye de bakicklar mii ???Benn gellllldimmmm kuzuuuuu Minesuu
İnşallahh bakalım bu ayda olmazsa doğru dr a gitcezzcnm morfoloji bozuk oluncaa kimyasal oluyormus. insallah olmazz.
Neden?Kızlar biz bi süre çocuk işini askıya aldık... Artık buraya o kadar sık giremeyeceğim hepinizi çok sevdim inşallah her şey gönlünüze göre olur Göbüşleriniz Bebek'le dolar.
Canm zaten bu düşüyor hemen ardına hamile kalmak çok sakıncalı diye düşünüyorum eşim de baya korktu sanırım biraz bekleyeceğizNeden?
Canum oranın saatiyle 9 da randevum. Hgc ye bakarlar mi bilmiyorum. Burada kanda bakmıyorlar ben yinede şansımı denerim. Bende seni özledim minnakim benimOzledimm seni giii yarin haber ver emi kacta gitcenn doktora hcg ye de bakicklar mii ???
cok mrk ediorm cnmmm hayirli haberlerle gelCanum oranın saatiyle 9 da randevum. Hgc ye bakarlar mi bilmiyorum. Burada kanda bakmıyorlar ben yinede şansımı denerim. Bende seni özledim minnakim benim
Inşallah canım benimcok mrk ediorm cnmmm hayirli haberlerle gel
Canım düşük gibi bakma olaya bu sana olan aslında herkese olabiliyor ama bizim gibi erkennden test vs yapmadıkları için bilmiyorlar.istersen girme daha topiğe ama korkma bişey olmazz sen yinede calış ama stres yapma canımm..Canm zaten bu düşüyor hemen ardına hamile kalmak çok sakıncalı diye düşünüyorum eşim de baya korktu sanırım biraz bekleyeceğiz
Canm bilqim yok qooqledan bi araştır istersen duymuştm ama bilmiyorm nasıl olduqunu hem sakıncalı olabilir drlar kesinlikle elinizi oraya sokmayn diyolar tırnak yırtabiliyomuş ilerde yara ya da kansere çeviriyomş o yüzden deneme derimArkadaşlar bu diğer sayfalarda yazan elle gebelik testi nedir