- 12 Ekim 2015
- 1.199
- 721
- 30
Adetten hemen sonramı kalmıştın canımİlk gebeliğim adetimin hemen peşine oldu çk şaşırmıştm o yüzden acaba yinemi diyorum ama beklicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetten hemen sonramı kalmıştın canımİlk gebeliğim adetimin hemen peşine oldu çk şaşırmıştm o yüzden acaba yinemi diyorum ama beklicem
Evet canım temizlendim oldu hemenAdetten hemen sonramı kalmıştın canım
Bak qerçekmiş ben bu qacılaraa diyomda anlamıyo adetten hemen sonra kalma ihtimalide yüksekkEvet canım temizlendim oldu hemen
Bak qerçekmiş ben bu qacılaraa diyomda anlamıyo adetten hemen sonra kalma ihtimalide yüksekk
Vay be normal adet gibimidiEvet canım temizlendim oldu hemen
Vay be normal adet gibimidi
Vajinal ultrason mu diyorsunuzEvet yaşamış biri olarak ne kadar sonu güzel bitmese de oldu bukezde bitti 10 gun denedik son birliktelik pazard bide bu elle muayene muhabbeti nedir
İnşallah hayırlı saqlıklı bi qebeliqin olur tez zamanda cnm üzülme herşeyn hayırlısı. Nasıl anladın adetten hemen sonra kaldkqınıEvet yaşamış biri olarak ne kadar sonu güzel bitmese de oldu bukezde bitti 10 gun denedik son birliktelik pazard bide bu elle muayene muhabbeti nedir
Vajinal ultrason mu diyorsunuz
İnşallah hayırlı saqlıklı bi qebeliqin olur tez zamanda cnm üzülme herşeyn hayırlısı. Nasıl anladın adetten hemen sonra kaldkqını
sus kiz hamisim bennnMinesuu yaa yalan soylemee ... Guldurdun beni valaa.. Bide tebrikleri kabul ediosunn.. Gerceğinide duyacazz ama..
Hayıırrr sölemedimm sölemicemm...kanda baktırmıcam yaa adetimi beklicem olmazsam dr kontrole gıdıcem..Canım sen naptn eşine söyledinmi silik çıktıqını kanda ne zmn baktırcan
Canımmm sen ne zamn bi daha test yapıcaksınn..Yine hayırlısıyla olur inşaAllah canim seieda
Canımmm sen ne zamn bi daha test yapıcaksınn..
Bat geçerse yapıcamCanımmm sen ne zamn bi daha test yapıcaksınn..