Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
belirtilerim kafayi siyirmak canimAy çok sevindim tebrik edrim darısı bizlere belirtilrini bizle paylaşırmısın
canım 9 gun önce çıkarmı ki yapmak istemiyorum içim içimi yiyo uykusuzlukta yaşadm bellide baş donmelerim ondan yorgunluktandr sabırsızlanyrm yapmamak için en azından bekliyim pazarı bari erken gebelik testi hangisi iyi acabaValla canım bende hamis kalmaya calisanlardanim ama 2 aydır olmadı yardımcı olmayı isterdim bende tecrübesiz dediklerini gebelik belirtisi olarak bir çok yerde okudum inşallah hamilesindir az kalmış günün erken gebelik testi yapsana
kizz 9 once cikarmi hicc bence beklemelisinn cnmmmBuka canım 9 gun önce çıkarmı ki yapmak istemiyorum içim içimi yiyo uykusuzlukta yaşadm bellide baş donmelerim ondan yorgunluktandr sabırsızlanyrm yapmamak için en azından bekliyim pazarı bari erken gebelik testi hangisi iyi acaba
Canım cikmiomus sen 4 gün kala filan yap anca o zamana cikio sanırım 10 gün çokmuş bende yanlış biliomusum :) herhangi bir marka al illa bi belli marka onermiolar fortes mi ne varmış o iyi DİE okudum nette ama kullanmadim hiç inşallah hamissindir haberine sevindirici bixide :)))Buka canım 9 gun önce çıkarmı ki yapmak istemiyorum içim içimi yiyo uykusuzlukta yaşadm bellide baş donmelerim ondan yorgunluktandr sabırsızlanyrm yapmamak için en azından bekliyim pazarı bari erken gebelik testi hangisi iyi acaba
kizz 9 once cikarmi hicc bence beklemelisinn cnmmm
İnş rabbim isteyen herkese nasip ettim artk kimseyle paylaşmıcağm ve paylaşcğm arkkadaşlarım var akıl fikir bekliyormCanım cikmiomus sen 4 gün kala filan yap anca o zamana cikio sanırım 10 gün çokmuş bende yanlış biliomusum :) herhangi bir marka al illa bi belli marka onermiolar fortes mi ne varmış o iyi DİE okudum nette ama kullanmadim hiç inşallah hamissindir haberine sevindirici bixide :)))
Çok değill canımm ama normal adetten biraz daha farklı oluo ama kişiden kişiyede ddeğişebilio..Canım sen düşürürken sancı yaşadın mı. Hayırlısı artık Canm sağlıksız olmasındansa böylesi daha hayırlı
ciddimisiiiiiiiiiiin coook sevindim canım adına.demek preseed ise yaradıkizlarrr test yaptimmm hamileyimmmm
evet canim 1 gunlukk hamisimm bizimki dollenir dollenmezz belli olduciddimisiiiiiiiiiiin coook sevindim canım adına.demek preseed ise yaradı
Evet koyu renk çok can sıkıcıÇok değill canımm ama normal adetten biraz daha farklı oluo ama kişiden kişiyede ddeğişebilio..
Minesuu yaa yalan soylemee ... Guldurdun beni valaa.. Bide tebrikleri kabul ediosunn.. Gerceğinide duyacazz ama..mavis_61 ben hamisimmm test yaptim pozitifff
Canım parça da gelir korkma..Evet koyu renk çok can sıkıcı
Sen bi 4 gün önce erken gebelik testi yap bakalım inş Allahım gönlüne gore versinİnş rabbim isteyen herkese nasip ettim artk kimseyle paylaşmıcağm ve paylaşcğm arkkadaşlarım var akıl fikir bekliyorm
Sen bi 4 gün önce erken gebelik testi yap bakalım inş Allahım gönlüne gore versin
Evet koyu renk çok can sıkıcı
Canım sen naptn eşine söyledinmi silik çıktıqını kanda ne zmn baktırcanCanım parça da gelir korkma..