- 22 Ocak 2013
- 1.345
- 749
Canım ayin 12 si ise bat in bukadar erken belirti olmaz psikolojik olarak birseyler hissediyorsun suan. Daha erkenAnlaşılan kimsenn taktığı yok sorumu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ayin 12 si ise bat in bukadar erken belirti olmaz psikolojik olarak birseyler hissediyorsun suan. Daha erkenAnlaşılan kimsenn taktığı yok sorumu
Valla canım bende hamis kalmaya calisanlardanim ama 2 aydır olmadı yardımcı olmayı isterdim bende tecrübesiz dediklerini gebelik belirtisi olarak bir çok yerde okudum inşallah hamilesindir az kalmış günün erken gebelik testi yapsanaslm arkadaşlar aranızda eskiyim ama yeni kayıt yaptm ben 7 haftalk bebeğimi 24 ağustosta kaybettim geçen ay denedik ama bu ay yanlış tarih denemesi olduğunu farkedp planlı gittim reglm 14 kasmda başladı 21inde bitti 22sinde denemeye başadm en son 30una kadar 6 kez denemem oldu :) şimdi beklemedeyim 12sinde regl olamam gerekiyo aslında sabırsızım ama ilk bebek heycanım aklmdan çıkmadığı için korkudan heveslenemiyorum belirti olarak bi kaç kez kramplarım oldu ara ara akınt gibi ıslaklık ve aşırı baş dönmelerim var sizce ne kadar beklemeliyim test için ve nelere dikkat etmeliyim aynı şeyi yaşamamk için ve kasıklarımmı desem yada altkarınmı aşırı sertlik var yaşayan varmı lutfen cevap verin
Sen dil mi çıkarıyorsun bana
Yemin et ay çok üzüldüm canım yaaaaaa valla çok kötü oldum suannn agliycammmKızlar ben artık hamile değilim düşük yapıyor muşum
Kim dedi ya ne olduKızlar ben artık hamile değilim düşük yapıyor muşum
Az mı kalmış. ..... 10 gün var batinaValla canım bende hamis kalmaya calisanlardanim ama 2 aydır olmadı yardımcı olmayı isterdim bende tecrübesiz dediklerini gebelik belirtisi olarak bir çok yerde okudum inşallah hamilesindir az kalmış günün erken gebelik testi yapsana
Canm kanamam vardı doktora gittim hcg 61,4 e düşmüş düşük yapıyorsun dediKim dedi ya ne oldu
Nie çıkmaz mi erken gebelikte ben çıkar DİE sanıyorum ama tam emin degilimAz mı kalmış. ..... 10 gün var batina
Az mı kalmış. ..... 10 gün var batina
10 qün varken çıkmaz cnm daha yeni yumurtlama olmuştur zatenNie çıkmaz mi erken gebelikte ben çıkar DİE sanıyorum ama tam emin degilim
Dediqin qibi yicek ekmeqi yokmuş demekki canmCanm kanamam vardı doktora gittim hcg 61,4 e düşmüş düşük yapıyorsun dedi
Ay canım ne bilim bilsem bende 2 aydır hamile kalirdim ellamm bilgisizlik işte neyse ogrenicem :)10 qün varken çıkmaz cnm daha yeni yumurtlama olmuştur zaten
Canim çok üzüldüm ne desem etkisi olmaz biliyorum ne denir onu da bilmiyorum seni en iyi bunu yaşayan biridir inşallah Rabbim bundan sonrakini hayırlısıyla versin sanaCanm kanamam vardı doktora gittim hcg 61,4 e düşmüş düşük yapıyorsun dedi
Öqrenirsin cnm sen bize takıl bende hiçbişe bilmiyodm bu qacılar iki ayda öqretti banaAy canım ne bilim bilsem bende 2 aydır hamile kalirdim ellamm bilgisizlik işte neyse ogrenicem :)
Aynen ya ben de hiç bir şey bilmiyordum sagolsunlar çok yardımcı oldu hepsiÖqrenirsin cnm sen bize takıl bende hiçbişe bilmiyodm bu qacılar iki ayda öqretti bana
Canım benim nerdeeee.soğan kürü uygulamıstım ve hastalığım tam 14 gün gecikti.iki gündür hastayım.yani tüm düzenim bozuldu.13.de kayseriye gidiyorum 10 günlüğüne doktorlara da görünecem ins.edacimm ismini hatirlayana kadar geberdim kizz gorunmuyonn hicc ne durumdasin hberde etmedin hamis kalip gittin mi yoksaaaa son durum nee ????
Hadi bakalım canim bu ay inş bende sıra hayirlisiyla bi bitsin hastaligim hemen basliyccam calismâlara testinde yarın gelip :)Öqrenirsin cnm sen bize takıl bende hiçbişe bilmiyodm bu qacılar iki ayda öqretti bana