- 12 Ekim 2015
- 5.046
- 5.752
himmm hareketlilil yukselmiss ee olurr tabi benim olmazz yaacnm once %23 dü soonra %70 oldu cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
himmm hareketlilil yukselmiss ee olurr tabi benim olmazz yaacnm once %23 dü soonra %70 oldu cnm
seninde olur aşkım bak ben 11 aydır uraşıyom 3ünü sayma 8 aydır deli divaneyim yahimmm hareketlilil yukselmiss ee olurr tabi benim olmazz yaa
seninde olur aşkım bak ben 11 aydır uraşıyom 3ünü sayma 8 aydır deli divaneyim ya
söledim cnm şimdi eve gelmek üzere mutluluktan ölüyo allahım ımsallah hayırlısı ıle guler yuzmuze bu sefer kızlar ben sımdı yemek yapıyorum gelcem tekrardan boırazdanmerve_mm naptın söyledinmi kocana
Kız ben senin yerinde olsam eve qelince kendim süpriz yapardmsöledim cnm şimdi eve gelmek üzere mutluluktan ölüyo allahım ımsallah hayırlısı ıle guler yuzmuze bu sefer kızlar ben sımdı yemek yapıyorum gelcem tekrardan boırazdan
Senin eşin izin vermiyodu cnm buraya qirmene ikna ettinmi :)Bu saatte herkes kayboluyor sanırım is dönüşü,yemek hazırla yemek ye iş güç derken herkes ortadan kayboluyor
Minesuu 'cum nasılsın
bana calisckk tabii hihhhhMinesuu buqn topik sana çalışıyo bacım
Sizden ayrılamayacagimi anladı takmiyor artıkSenin eşin izin vermiyodu cnm buraya qirmene ikna ettinmi :)