Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar uyudum uayandım geldim burası benim yuvam bırakmam sizi :)
hıhhhhh bana küsme taammı :9))9
Tebrikler canimm Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bana ve tüm isteyenlere bizede dua edin hamisler :)))Véeeeeeeeeee 138.27 tey tey lolooooo
Aminnnnnnn rabbbimmmmKizlar merhaba baya baya siz burada laklagin dibine vurmussunuz oku oku bitiremedim benimde bat bugundu cooook umitliydim ama yine adetim yaniltmadi gördüm kirmiziyi. merve_mm sana cok imrendimmm Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin darisi biz olmayanlarin basina
kustummmm isteee trip atasim varr benimmMinesuu tatlımm küstün mü sen?
bisiy olmadiiiNe oldu
Anladim kuzum hayirlisi bakalim :)dün yaptığım test negatifti bugün yaptığımda silik çizgi vardı.. Z Zeyert1204 kide öyle olacakk..
amin cnmTebrikler canimm Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bana ve tüm isteyenlere bizede dua edin hamisler :)))
aşkımmm ben senı yerimm yerrrrrrr senın tribini yerim bennkustummmm isteee trip atasim varr benimm
tmm bakalim batin yakinlasinca yanasma amaben Annesiym istiorm
Tmm bebeqimm söz seni beklicemmben Annesiym istiorm
sizi öperim ama bennnnTmm bebeqimm söz seni beklicemm
Canım hamile heralde hormonları tavan yaptı herkese küsesi trip atası var Minesuu senin belirtiler erken başladı bacımm biz senin hamileliqin boyunca napcazz anamm düşünemiyormtmm bakalim batin yakinlasinca yanasma ama
Bizde seni şekerim naptın kocaya ulaşmış mı büyük süpriz?sizi öperim ama bennnn
hayir ben seni istiormmBende onu dicektiimm Minesuu koş kızım qel anneciqim bak sana arkadaş qeldi