- 19 Ekim 2015
- 1.291
- 513
Yok canım bekleyeyim benZ Zeyert1204 evde varsa canım dene sendee.. merak ettim bak..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım bekleyeyim benZ Zeyert1204 evde varsa canım dene sendee.. merak ettim bak..
Hee edaydi heralde bende pek hatirlamiyom ki ben azcik balik hafizaliyim bu aralar canim ☺hele benn ben de cok korktumm. sen napion anlatt heleeee. yaa biri vardii kazakistanda hatirladinmi adet gunu gecmistiiii ondan haber alamadik ne oldu acaba edamiydi neydi adi hatirlayamadkm
Canimmm cok sevindimmmmm tebriklerrrr kuzummmmVéeeeeeeeeee 138.27 tey tey lolooooo
tebrikler kizz baya yuksek cikmis battan once olmasina ragmen darisi basimiza :)Véeeeeeeeeee 138.27 tey tey lolooooo
Hayırlı olsunVéeeeeeeeeee 138.27 tey tey lolooooo
Saol askimmm benimmmm ama dün akşam ağrı kesici içtim mal gibi yaaatebrikler kizz baya yuksek cikmis battan once olmasina ragmen darisi basimiza :)
Teşekkür ler cnm çok saolun hepsi başta doktorum ve sizin yardiminizla olduCanimmm cok sevindimmmmm tebriklerrrr kuzummmm
bisiy olmaz 37.gune kadar aldigin ilaclar etkilemiomus bebegi icin rahatt olsunSaol askimmm benimmmm ama dün akşam ağrı kesici içtim mal gibi yaaa
Tabi canım sayıda azdı harekette ama ben bu ay bide siringada yaptım bir kere jel bi kere normelide bi kere siringayla gonderdik .ddmerve_mm cnm ne sorun vardi sizce ? esinde sorun varmiydi ? sperm azligi falan ??????
iyi bakalim hayirli olsun esine hber et hemen :))Tabi canım sayıda azdı harekette ama ben bu ay bide siringada yaptım bir kere jel bi kere normelide bi kere siringayla gonderdik .dd
Ohhh ıyim baribisiy olmaz 37.gune kadar aldigin ilaclar etkilemiomus bebegi icin rahatt olsun