- 1 Ekim 2015
- 522
- 467
Seni hiç birakir miyim ayrılmak yok hele bi akşam kesinlessinde tey tey halay bile cekcemKız Minesuu elimime ne uğurlu biçtiğini açan ellerim yiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni hiç birakir miyim ayrılmak yok hele bi akşam kesinlessinde tey tey halay bile cekcemKız Minesuu elimime ne uğurlu biçtiğini açan ellerim yiyim
Can'ım kimyasalın Nasıl olmuştuKızlar akşam kan vercem ben diğerinde benim bole olmuştu doktora da attım resmi kan ver kimyasal mi değilmi belli olur dedi
kimyasal falan degildirrr ay heycanladirdiniz dus alamadim daha disari cikcm dahaaaaKızlar akşam kan vercem ben diğerinde benim bole olmuştu doktora da attım resmi kan ver kimyasal mi değilmi belli olur dedi
bence bekle canımmm..şimdi daha erken bira düşük çıksa bile dr iki gün sonra yine ver diyecekk.. adet gününde ver bence.. yinede sen bilirsin ama..Kızlar akşam kan vercem ben diğerinde benim bole olmuştu doktora da attım resmi kan ver kimyasal mi değilmi belli olur dedi
:))) ay Canm yaSeni hiç birakir miyim ayrılmak yok hele bi akşam kesinlessinde tey tey halay bile cekcem
Allahım herkesin bebisi olsun herkes mutlu olsunntutunur canımm .. kimyasaldan sonraki ay tutma ihtimali yüksekmişş...
canım sana dicektim test yap diyede göremedimm.. evet yakın sendede çıkabilir test yap istersen.. benim yumurtlama günün 22 kasımdı.mavis_61 canım hayırlı olsun şimdiden inşallahhh Rabbim nasip etmiştir bizim batlar yakın seninle senin ciktiysa benim de çıkar mi ki teste senin yumurtlama günü ne zamandi
Kullanmadi canımben umutlu degilim bebegim preseedi iliskden sonra skna benden bi cacik olmaz kizzz merve_mm jel kullandin miydinsen bu ay anlat cabuk
Canım şimdi vermeseydin düşük çıkınca morali bozuluyor insanınKızlar ben izin aldım gdiom eve hastayım oluyom dedim hastaneye gidiommm kan vermeyee
Senn sus ben umutluyum sen nerden bilcen. Ben biliyorum hamis kaldin işteben umutlu degilim bebegim preseedi iliskden sonra skna benden bi cacik olmaz kizzz merve_mm jel kullandin miydinsen bu ay anlat cabuk
21 di sonra ki gün 2 ye dustuCan'ım kimyasalın Nasıl olmuştu
insalhah bebekim valla bii sonraki ay gene pressedle ugrasmak istmiorm kabusum oldu resmen 1 tupun hepsi bitti bilion mu gi millet 4 ay kullanio ben yedm bitirdim hemenSenn sus ben umutluyum sen nerden bilcen. Ben biliyorum hamis kaldin işte
Çıktım yoldayım taksile gidiom bide allahtan yakın varmak üzereyim .ddbirakin versin kani suan sok suan krizz evresin de kuzucugumuz
anam kiz ise yaramis demek jellBen bu ay jeli kullandım hemde dojtora gittim gün yumurta catlamis dedi aksma eşim dedi bunun zimbirtisiyla iki saat uğraşmaya kendi şeyini ucuna ax sürdü öyle ilişkiye girdik 1 kere kullandım ondan 3 gün önce gitmiştim bide 2 gün sonra dahada bu ay bişe yok