- 24 Şubat 2011
- 834
- 520
canımm tebrikk ederimm baya yüksekk maşallahhhVéeeeeeeeeee 138.27 tey tey lolooooo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımm tebrikk ederimm baya yüksekk maşallahhhVéeeeeeeeeee 138.27 tey tey lolooooo
Saol bebgim inşallah seninde yükselir bebeğim doktorumu aradım salı günü gel dedicanımm tebrikk ederimm baya yüksekk maşallahhh
Ayyyy tebrikler canimm çok sevindim rabbim hayirli saglikli uzun ömürlü bi evlat nasip etsin İnşallahVéeeeeeeeeee 138.27 tey tey lolooooo
ayy çok sevindimm canımmm ya dikkat et kendine..folik asit al istersen başla şimdidennn...Saol bebgim inşallah seninde yükselir bebeğim doktorumu aradım salı günü gel dedi
Teşekkür ettim .dAyyyy tebrikler canimm çok sevindim rabbim hayirli saglikli uzun ömürlü bi evlat nasip etsin İnşallah
Ben alıyorum ama kafam eşimi şimdi düzene binme zamanı geldi de çattı.dayy çok sevindimm canımmm ya dikkat et kendine..folik asit al istersen başla şimdidennn...
ayy iyi yapmışsınn canımm yaa adam şaşıracakk..Şimdi çiçek sepetinden ona pasta siparisi verdim cok çalış Babis ben geliyorum yazdırdı is adresine gönderdim 2 sate ulasirmis ay bugün ne gün hersey anında oluyor
dikkat et artıkk canımm.. hareketlerine falanda dikkat et çok değerli içindeki..Ben alıyorum ama kafam eşimi şimdi düzene binme zamanı geldi de çattı.d
Bide senle aynı olduk biz bebişim benim bat sattı senii qııı yedi qünüm kaldıııbenimle kimsenin bati ayni degil ozelmi hissetmeliyim acabaa beraber beklick kimsem yok
Etmemmi kii yaaa of çok heyecan yaptimdikkat et artıkk canımm.. hareketlerine falanda dikkat et çok değerli içindeki..
Kız cidden yoktu 3 kere oldu bu ay oda sallamasyon günlerde inanki hiç onemsemedim bişe olmadı yani okdr emindimki süpriz üstüne süpriz ben hala inanamıyorum nasıl oldu diye
Hayırlı olsun canım çok sevindim Allah kucağına almayida nasip etsinVéeeeeeeeeee 138.27 tey tey lolooooo
Ben bekliyorum ki rahim filmi cekilcem test yapcam bisürü para hesapliyom allah işte verince veriyo
Amin canım Allah razı olsunHayırlı olsun canım çok sevindim Allah kucağına almayida nasip etsin