Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hee kizz yunurtladim tabiki gulen yuzungordum gecen ay yumurtlamamistimm insallah hamisizdir bu ayda bereketli olsunndemekki yumurtlamışsınnn...hadi hayırlı olsunn inşallah tuarr.. bu ay çok ümitliyiz sendenn..
Ewettttt orada bir cizgi varrrrr yupiiiiiKizlarr testin içine düştüm gören varmi ben şoka girdimde
Var güzelim gözün aydın :)Kizlarr testin içine düştüm gören varmi ben şoka girdimde
saol bebgim emin olmak için akşam kan vercem yine kimyasal diye korkuyorm Maviş le biz geçen ayda boleydik inş tutunur bebegimBugün 2 hamiş haberi aldik tebrikler merve_mm
Icini ferah tut canım hemen kötüyü düşünmeBen soktayim Bu ay yumurtlama günü kaçırdım catlamisti topu topu 4 kere ilişki oldu bu ay hiç umursamadim bide olmicak zaten film cektircem diye Yarabbim duydu sesimi ama bende geçen ay kimyasal di nolur bu ay olmasin
Bol bol dua ediyorum nolur bu sefer olsun diyeIcini ferah tut canım hemen kötüyü düşünme
var tabii benimkinden bile belirgin hemdee...Kizlarr testin içine düştüm gören varmi ben şoka girdimde
kizzzzz hayirliii olsun vallah billah hamilesn yuppiiiiKizlarr testin içine düştüm gören varmi ben şoka girdimde
İnşallah tutunur insallahvar tabii benimkinden bile belirgin hemdee...
Kızlar akşam kan vercem ben diğerinde benim bole olmuştu doktora da attım resmi kan ver kimyasal mi değilmi belli olur dedikizzzzz hayirliii olsun vallah billah hamilesn yuppiiii
tutunur canımm .. kimyasaldan sonraki ay tutma ihtimali yüksekmişş...Mavisim mm
İnşallah tutunur insallah