- 9 Nisan 2014
- 1.191
- 871
Evet Can'ım sanki çok silikKızlar gunaydın bu sabah testi tekrarladım hayalet çizgiyi goren varmı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet Can'ım sanki çok silikKızlar gunaydın bu sabah testi tekrarladım hayalet çizgiyi goren varmı?
var hafif bi çizgi geçen ayda ilkinde böle çıkmıştı altaylimm görmüştü hatta ben bile görmemiştim.. sabah işe gelmeden yaptımm evde test yani..Sanki var az biraz bekle öyle çek hele
Değildir Allah ın izniyle kuzum :) çok sevindim kızgeçen ayda böyleydii... kimyasal değilse hamileyimdir canımm..
tutulmuyorki ama.. aynı bu ifade gibi oluyorummm... eşime sölemedim ama...o bilmioohadi hayirli olsun ozaman gene tutamadin kendini demi:)))) bi kac gun sonraa testi tekrarla dicmde hergun yaparsin sen simdi
Yalancııııııııgunaydinnn balim ben de seni bekliodum
sağol canımm ay inşallahh tutunmuşturr...Değildir Allah ın izniyle kuzum :) çok sevindim kız
BENDEDE OLE DÜN GECEDEN BERİ DE BENDE COK GAZ VARcanım bel ağrısı bendede var ve kasıkta ayağıma doğru vuruyor.. böle ağrıda değilde sızlama gibi bişey...tuhaff yaa..
Üst üste kimyasal olmaz ya inşallah bu bebiş tutunur sana kuzum bak topiğimiz iyice bebiş doluyor nasipse bu ay çok bereketli olcak hissediyorum :)var hafif bi çizgi geçen ayda ilkinde böle çıkmıştı altaylimm görmüştü hatta ben bile görmemiştim.. sabah işe gelmeden yaptımm evde test yani..
Hosbuldum canım. Iyidir heralde bakalım yrn göreceğiz inşallahGünaydın hg bebikoomm yeğen nasıl
CANIM BİRDE FLAŞLA ÇEKSENEKızlar gunaydın bu sabah testi tekrarladım hayalet çizgiyi goren varmı?
esine sakin soylemee cnmm iyikce netlessinn oyle sole yazik adamada 2 defadir kimyasltutulmuyorki ama.. aynı bu ifade gibi oluyorummm... eşime sölemedim ama...o bilmioo
Ben 12 gebelik testi yapmıştım bu bebektetutulmuyorki ama.. aynı bu ifade gibi oluyorummm... eşime sölemedim ama...o bilmioo
kizzzz kustun mu sen banaa bak ne oruyommm oglunaaaYalancıııııııı
Bence bir şey olmaz, hatta hiç bir şey olmaz. Hatta işe yaramaz.altaylimm huhuuuuuu preseedi iliskiden sonra sıksamm ne olur
totişi yerim onun hadi bakalım iyi haberler ile git gel cnm :)Hosbuldum canım. Iyidir heralde bakalım yrn göreceğiz inşallah
çok çok saol tatlım yazdıkların içimi ferahlattı..Üst üste kimyasal olmaz ya inşallah bu bebiş tutunur sana kuzum bak topiğimiz iyice bebiş doluyor nasipse bu ay çok bereketli olcak hissediyorum :)
gercektenmi ???? Himmmm kargoyla isterim amakizzzz kustun mu sen banaa bak ne oruyommm oglunaaa
evet dunkunu somrada skmak zorunda kaldimm napim ayyy elimden bukadari geldii yapck bisiy yokBence bir şey olmaz, hatta hiç bir şey olmaz. Hatta işe yaramaz.
Adamlar bosunami ilişki den 15 dak. Önce kullanin diyo
Yoksa öylemi yaptın sen. Sonrami sıktın
Bu karı presede yeni bir boyut getirmiş bence faydası olur kız spermler hızla gider işte aman ne bilem kullanmadım bilmiyorum ama bu mine herşeyi dener yapar bi bakmışın 3uz gebelik beklenir yaniBence bir şey olmaz, hatta hiç bir şey olmaz. Hatta işe yaramaz.
Adamlar bosunami ilişki den 15 dak. Önce kullanin diyo
Yoksa öylemi yaptın sen. Sonrami sıktın