- 22 Ocak 2013
- 1.345
- 749
BennnnnnnnnnnKızlar gunaydın bu sabah testi tekrarladım hayalet çizgiyi goren varmı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BennnnnnnnnnnKızlar gunaydın bu sabah testi tekrarladım hayalet çizgiyi goren varmı?
sen merak etmegercektenmi ???? Himmmm kargoyla isterim ama
Kiz sen hamilesin heralde. Hadi inşallahAY BEN COK DUYGUSALLAŞTIM YA HER ŞEYE AĞLIYOMM
zaten bu ay cift tarafli yumurtladim kuzumm eger tuttuysaa ikizz bekliorm vallahiiiBu karı presede yeni bir boyut getirmiş bence faydası olur kız spermler hızla gider işte aman ne bilem kullanmadım bilmiyorum ama bu mine herşeyi dener yapar bi bakmışın 3uz gebelik beklenir yani
Bu performans la ben çoğul gebelik bekliyorum zatenBu karı presede yeni bir boyut getirmiş bence faydası olur kız spermler hızla gider işte aman ne bilem kullanmadım bilmiyorum ama bu mine herşeyi dener yapar bi bakmışın 3uz gebelik beklenir yani
aynen canımm zaten test yaptığımı bilse çok kızarrr...esine sakin soylemee cnmm iyikce netlessinn oyle sole yazik adamada 2 defadir kimyasl
Bu performans la ben çoğul gebelik bekliyorum zaten
AY İNŞALLAH COK TUAFIM YA ŞU ALTIN KELEBEK ÖDÜLÜNÜ İZLİYODUM ORDA COCUK ÖDÜL ALDI AĞLADI DAYANAMADIM ARKASINDAN HEMENAGLADIM DUNDE EŞKİYA FİLMİNİ İZLİYODUM ORDA KARIYI POLİSLER GÖTÜRÜYO KADIN COCUKLARINA SARILINCA AGLADIM SIMDI GENE AGLADIM BU AY COK TUAFIM BEN YA ANLAMADIM GİTTİKiz sen hamilesin heralde. Hadi inşallah
Inşallah canimmmBtotişi yerim onun hadi bakalım iyi haberler ile git gel cnm :)
gördün dimi canımm ben dedim zaten görür diye..Bennnnnnnnnnn
adet belirtileri ile gebeli belirtileri benzermişş.. skıntı etme test yapsana?GÖĞÜSLERİMDE ADET OLCAK GİBİ İNŞALLAH OLMAZ YA
Evet canim görünüyor ..... hadi inşallah kuzum bu sefer sag saglim sağlık lı bir şekilde kucagina almayı nasip eder rabbim.gördün dimi canımm ben dedim zaten görür diye..
ŞUAN İŞTEYİM ANCA AKŞAMA YAPARIM HEM BEKLİYİM DİORUM AMA YUMURTLAM GÜNÜNDEN İTİBAREN BUGUN 12.GÜN BİLMİYORUM HEYCAN YAPIOM ÖLEadet belirtileri ile gebeli belirtileri benzermişş.. skıntı etme test yapsana?
12. Gün se çıkar canimŞUAN İŞTEYİM ANCA AKŞAMA YAPARIM HEM BEKLİYİM DİORUM AMA YUMURTLAM GÜNÜNDEN İTİBAREN BUGUN 12.GÜN BİLMİYORUM HEYCAN YAPIOM ÖLE