- 9 Nisan 2014
- 1.191
- 871
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vala dün akşam bi ağrı saplandı adet ağrısı aynı dedim geldi ahan diye 1 dk sürdü geçti ondan 2 saat sonra Afedersin vajina içime bişe batıyor nefes aldıkca hissediyorum sonra sol bobregim sol kasigim sol bacagima ağrı girdi uyuyamadin ağladım resmen sonra sıcak banyo yaptın istifa ettim üstüne ağr i kesici aldım ole uyumuşum ama şimdi gene geldi ağrılar ve midemde gaz var gaz sancısı mi yapıyor anlamadimKız niyee noldu kırmızı kartımı qördün yoksaa ne aqrın var?
Sen beni uyut kendin kalk olcak ismi bu şimdikimse var miiii hicc uykummmm yokkk
Pofss bi dr gorun bakalım yaEki Görüntüle 1705248
Kızlar dayanamadım eczaneden test aldık şimdi yaptım ikinci çizgi silik çıktı sanırım kimyasal geçiriyorum
Batma hissi bende de oluyordu cnm ama şuan yok tabi ilk başlardaUymayanlar bana yardımcı olabilirmi vajina içi batma yaşıyorum 1 saattir ve uyuyamiyirumm neden olur acAba ilk defa bole bişe ile karşılaştım suan çok hUursuzum nefes alıp verirken bile batma oluyor
Kızım korkutma bizi ya ilişkiden olmuştur öyle bide gece yapılan test normal sen güzelce dinlen bebiş iyi tutunsun iş yapmak yasak bırak b.k gotursun brz banada yasak bende uzanıp dinleniyorum hep valla bu bebeği de kaybedersem daha yıkılırımEki Görüntüle 1705323
Günaydın bebekler :) bu da testin sabahki hali. Bu arada akıntı tekrar aynı rengine döndü
Sanırım ondan oldu Can'ım geçti bugün akıntı ama acayip mide bulantım var sabah öğüre öğüre öldüm yaniKızım korkutma bizi ya ilişkiden olmuştur öyle bide gece yapılan test normal sen güzelce dinlen bebiş iyi tutunsun iş yapmak yasak bırak b.k gotursun brz banada yasak bende uzanıp dinleniyorum hep valla bu bebeği de kaybedersem daha yıkılırım
Nan hiç rüya görmedim gece anasını satımgunaydin pintiklllarimm 1cicek3bocek nan ruya gordun mu anlat cabukk
Sanırım ondan oldu Can'ım geçti bugün akıntı ama acayip mide bulantım var sabah öğüre öğüre öldüm yani
Seninde başlamış bulantılar desene eyvah eyvah çok zor kız bu sbah bende oldum iştahta 0Sanırım ondan oldu Can'ım geçti bugün akıntı ama acayip mide bulantım var sabah öğüre öğüre öldüm yani
Ay sabah ilk önce diş fırçalarken oldu sonra bi muz yedim olan oldu yaniSeninde başlamış bulantılar desene eyvah eyvah çok zor kız bu sbah bende oldum iştahta 0
Sabahları muz yeme yapışıyor direk boğaza kızarmış ekmek iyi geliyor biraz ya kusacaksan suyuda kusuyon gerçi işte bazı besinler en aza indirgiyor ben gidip oğlanı doyurim sonra kendimiAy sabah ilk önce diş fırçalarken oldu sonra bi muz yedim olan oldu yani
Cnm bende nie oluyo bilmiyorum çok koyuydu dün bugünde hafif varBatma hissi bende de oluyordu cnm ama şuan yok tabi ilk başlarda
beceriksozz bi ise yaricaktin guyaa get gozum gormesin al bebeni de getNan hiç rüya görmedim gece anasını satım
Her poha kovuyon nan sendebeceriksozz bi ise yaricaktin guyaa get gozum gormesin al bebeni de get
İnşallah bnm gibi iyi sonuçlanır cnm :)Cnm bende nie oluyo bilmiyorum çok koyuydu dün bugünde hafif var
Her poha kovuyon nan sende