- 19 Ekim 2015
- 1.291
- 513
Iko gün önce farkettim di göğüs uçlarını dokandinmi çok hassaslasmis biraz sıkinca da çok acidi ilk defa oluyor da merak ettim canımgogus ucu sanirim cnmm altaylimm in gogus ucu kasintisi olmustu hatta :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iko gün önce farkettim di göğüs uçlarını dokandinmi çok hassaslasmis biraz sıkinca da çok acidi ilk defa oluyor da merak ettim canımgogus ucu sanirim cnmm altaylimm in gogus ucu kasintisi olmustu hatta :)
olur insallahh cnmm benimm uzulme biz de beklioruz olur insallah hepimizin gobusu dolaranladm canım bunları haziran ayında yaptrmıştım hazirndan bu yana hem 7kilo verdim hemde 2ay sogan suyu içmiştim inşallah etkisi olur. bu ayda içtim 2gun önce bıraktm. doktrda hamile kalmn kolay dedi gülümseyerek ama işte üzülüyorm bir bucuk yıldr olmayınca
yat zibar kizzbisiy olmaz bebek yerlesiodur ay ben yatiorm elim agridiİll defa böyle oldu ya hala devam ediyo uyuyamiyosan belinde ağrıyor usutttum sanmiom ama bilmiorum çok tuafim az öncede bir ağrı saplandı bacama beline adet olcam gibi 5 dk sonra gitti
Ben de 16 aydir istiyorum canım1bucuk yıldr evliyim. ve ozamndn beri istiyorz
hamissindir insallah cnmmmIko gün önce farkettim di göğüs uçlarını dokandinmi çok hassaslasmis biraz sıkinca da çok acidi ilk defa oluyor da merak ettim canım
Ayyyy vla ytamiom kız belim kasigim alttan üstten ağrılarım var pofffyat zibar kizzbisiy olmaz bebek yerlesiodur ay ben yatiorm elim agridi
InsAllah canım ama sanmıyorum hayırlısı InsAllahhamissindir insallah cnmmm
bebek anne ben geldim diodur belkiAyyyy vla ytamiom kız belim kasigim alttan üstten ağrılarım var pofff
inşallah canım . allah hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsnolur insallahh cnmm benimm uzulme biz de beklioruz olur insallah hepimizin gobusu dolar
hemen hemen aynıyız canım . inşallah olur en kısa zamanda hayurlısıyla sağlıkla. zira psikolojm hiç iyi değilBen de 16 aydir istiyorum canım
Hayırlısı canım Allah verecek inşallah sadece zamanı var psikolojini bozma o da etkiliyor insanıhemen hemen aynıyız canım . inşallah olur en kısa zamanda hayurlısıyla sağlıkla. zira psikolojm hiç iyi değil
evet öyle de düşünmeden edemiyorm. sırf unutmk için kursa yazıldım. inşallah bu ay hamileymdir. yarın adet olmam gerek bakalm olacak mıHa
Hayırlısı canım Allah verecek inşallah sadece zamanı var psikolojini bozma o da etkiliyor insanı
Agridan duramadim sıcak banyo yaptın bide ağrı kesici aldım vla çok kötüyümbebek anne ben geldim diodur belki
iyi yapmissin cnmAgridan duramadim sıcak banyo yaptın bide ağrı kesici aldım vla çok kötüyüm
Bende bakamıyorum ki cnm 2 qündür hiç bende öyle bi baktm hızlıcaTatli anne adaylariiiimmmm cok özledim yav sizi topik acilmiş ben kapandi diye bakmiyodum hiç masallah formunuzu korumussunuz hatta biriktimiş konuşmuşsunuz geveze karilar siziiii☺ birsürü konusma vardi anam azcik okudum snra yoruldum baktim bitmiyo atladim sayfalari bende Minesuu Annesiym bana özet gecin yarin ☺ iyi geceler
Kız niyee noldu kırmızı kartımı qördün yoksaa ne aqrın var?Agridan duramadim sıcak banyo yaptın bide ağrı kesici aldım vla çok kötüyüm
yirtik dondan cikar gibi herseyden cikma kizz bana ozel uyuyacak o bugunn@gvn1907 bide bana yat qıı :)