kizz mrk ettim test yapcm yarinAh inşallah kizMinesuu
Ne qüzel cnm biz arada içiyotz malesef
Hiç belli olmaz bebeqimhee yerlesioo hemensanmiom lee oyle olsa keske bide bu ay saniorm cift tarafli yumurtlucmm sagdan soldan saldiriolarrr
cisim yokkHiç belli olmaz bebeqimşimdi yap bi dene kızz :)
Kızlar biliyorsunuz ki sigara içmek de etkisi oluyor bebek konusunda bence içmeyinNe qüzel cnm biz arada içiyotz malesef
InsAllah pozitif çıkarcisim yokkdaha demin yaptim geldim sabaha yaparim ama boss cikacak. uzun zamandir yapmiodum ozlemisim uzun zaman dedidimde surda 13 gun once
Gıı ecik Sıkışınca yap sabah qene yaparsncisim yokkdaha demin yaptim geldim sabaha yaparim ama boss cikacak. uzun zamandir yapmiodum ozlemisim uzun zaman dedidimde surda 13 gun once
tamam anneKızlar biliyorsunuz ki sigara içmek de etkisi oluyor bebek konusunda bence içmeyin
Biliyorz tatlmda öyle çok içmiyoz ztn içmeyende beizm halimzden anlamazKızlar biliyorsunuz ki sigara içmek de etkisi oluyor bebek konusunda bence içmeyin
Biliyorz tatlmda öyle çok içmiyoz ztn içmeyende beizm halimzden anlamaz
Tabi canım haklısıniz uyarmak istedim sorumluluk gitsin bendentamam anne
Aşk olsun biz acimiyiziyi geceler bebiskolarrrr bugun topikin tadi yokk
Yok cnm kendi üstüne alınma benm herif yatalm diyip duruyo bizim tribimz buqn qörünmeyenlereAşk olsun biz acimiyiz
Şaka canım benim ki de yatam diyip duruyor bizsiz yapamıyorlar :) hadi iyi geceler yarın görüşmek üzereYok cnm kendi üstüne alınma benm herif yatalm diyip duruyo bizim tribimz buqn qörünmeyenlere
Yok tatlim ben içmiyom önceden tek tük iciyordum ama artik icmiyorum eşimde karsi zatenTabi canım haklısıniz uyarmak istedim sorumluluk gitsin benden
Anladım canımYok tatlim ben içmiyom önceden tek tük iciyordum ama artik icmiyorum eşimde karsi zatenifade hosuma gidiyo sadece
Sen bana adresini yaz özelden ben sana kapıda ödemeli sipariş verim kuzum eczaneyle bsş edemezsin 4 Kati fazlaYok kuzum ya kociş qeleli daha yarım saat oldu ovulasyon siparişi vermeye uqraştm iki saat deli oldm kartn şifresini istedi bende sipariş etmedm yarn eczaneden alcamm o kadar uqraştm bide kendimi kesecektimm yaa
Olsun ben adet görünce de sevinirdim adet görememek te var kuzum sonuçta bu kez daha iyi hazırlarız senivee kirmizilari gördümm oturdum yerime
Yumurtluyon galiba ateşli pilicim bnmanammm sol yumurtaligim halaya gectiii giii noluooo banaaaaaaaaa lililililililii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?