hayirliso artik ne diyim yaaa. ama dinlemiorm cunku batima cok var ve yumurtlamadim bileee hayir olsunn :))Ah insan vücudunu dinleyince çok şey hissediyor ben geçen ay yeminlen kendi mi dinlemekten kendimi hamis sandım öyle davranıyordum ki sonuç hüsran tabi
Herşeyin hayırlısı canımhayirliso artik ne diyim yaaa. ama dinlemiorm cunku batima cok var ve yumurtlamadim bileee hayir olsunn :))
Hadi ya hayırlısı olsun canım ya bir daha ki aya InsAllah olurvee kirmizilari gördümm oturdum yerime
Yok kuzum ya kociş qeleli daha yarım saat oldu ovulasyon siparişi vermeye uqraştm iki saat deli oldm kartn şifresini istedi bende sipariş etmedm yarn eczaneden alcamm o kadar uqraştm bide kendimi kesecektimm yaa
sana bi daha ki aya olur diyerek moral bozmak istemiorm cunku ben de o kelimeden nefret ediyorm. kolaydi dimi 1 ay daha beklemek. Rabbim daha fazla bekletmeden gobuslerimizi doldursunnnnvee kirmizilari gördümm oturdum yerime
Sigara mi kullanıyorsun kiz msnvee kirmizilari gördümm oturdum yerime
Yok kuzum ya kociş qeleli daha yarım saat oldu ovulasyon siparişi vermeye uqraştm iki saat deli oldm kartn şifresini istedi bende sipariş etmedm yarn eczaneden alcamm o kadar uqraştm bide kendimi kesecektimm yaa
Olsun bebeqim üzülme bu ay iyi hazırlancan hem onu düşün bide herqün kenzul arş ı okuyunvee kirmizilari gördümm oturdum yerime
Haklısın canim " olur olur ,başka aya , vs sözler etkili olmuyor artıksana bi daha ki aya olur diyerek moral bozmak istemiorm cunku ben de o kelimeden nefret ediyorm. kolaydi dimi 1 ay daha beklemek. Rabbim daha fazla bekletmeden gobuslerimizi doldursunnnn
Kullanmayan mı var şekerimSigara mi kullanıyorsun kiz msn
Kalkk kızzz bizde çekekkanammm sol yumurtaligim halaya gectiii giii noluooo banaaaaaaaaa lililililililii
aynen cok sinir oluyorm hani soyleyen kisiye degilll uzuldugumden. yani insan teselli bile edilmek istemio bu durumdaa yaa amann karmakarisik seylerrr ...Haklısın canim " olur olur ,başka aya , vs sözler etkili olmuyor artık
kizz yokk boyle yumurtlama olmazzz bisiy gezio yumurtaligimdaa bi oraya gidip bu buraya yerlesiomu acaba nereye sünüp yunurtlucaksaaKalkk kızzz bizde çekekkkesin yumurtluyn yarn qülen yüz çıkar bence
BenKullanmayan mı var şekerim
Belkide adetren sonra hamile kaldın bebe yerleşiyokizz yokk boyle yumurtlama olmazzz bisiy gezio yumurtaligimdaa bi oraya gidip bu buraya yerlesiomu acaba nereye sünüp yunurtlucaksaa
hee yerlesioo hemenBelkide adetren sonra hamile kaldın bebe yerleşiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?