kizz sana is yapmak yasak yardimci alsana artikCanım bugün miyminti gibiydim yattim uyudum öğlen sonra yenek telaşı. Birazdan ütü yapcam işler bitmiyorki evde. Herseyi bir bitireyimde gelcem topige. Merak etme ara ara girip bakıyorum ben
Tombik uyudu bgn erken bayıldı ben bi kahve içim kendime gelim en iyisisen de benim icimi kararttin haa yuru gitt yatttombikini bayilt
sana boyle cansizlik yakismio hee alistirdin bizi ziplatmaya kudurtmaya alismis kudurmustan beter soylimm yaneeeTombik uyudu bgn erken bayıldı ben bi kahve içim kendime gelim en iyisi
Zaten bu ayda olmazsa jel,ovulasyon testi, kur falan yapmadiklarimi yapicam bu ayİncir kürü iyi geliomuş yumurtalığa fln dene istersen.. Bide havuç kürü ikisini bi arada yapıosun..
Senin yardımcın mi var kızkizz sana is yapmak yasak yardimci alsana artikbu saate ne utusu yarin yaparsin
hahaha kudurukluk yakışıyor bize ben yrn kendime gelirim bebiko:)sana boyle cansizlik yakismio hee alistirdin bizi ziplatmaya kudurtmaya alismis kudurmustan beter soylimm yaneee
Aynen yasana boyle cansizlik yakismio hee alistirdin bizi ziplatmaya kudurtmaya alismis kudurmustan beter soylimm yaneee
Kız bgn mala bağlamışım sabahta sana küsüştüm zaten sapıttım iyice
Çabuk gel kendine biz böyle alışkın değilizhahaha kudurukluk yakışıyor bize ben yrn kendime gelirim bebiko:)
Normal canım karnında Bebiş etrafında tospik normal yanı mala bağlanmakKız bgn mala bağlamışım sabahta sana küsüştüm zaten sapıttım iyiceefsane geri dönecek sz kaldı
Dimi amaNormal canım karnında Bebiş etrafında tospik normal yanı mala bağlanmak
evet cnmSenin yardımcın mi var kız
Vay koca zengin mievet cnm
Bencedee yaakizz sana is yapmak yasak yardimci alsana artikbu saate ne utusu yarin yaparsin
haftada 1 gun gelio cnmm. kayin validem gonderiyor sagolsunVay koca zengin mi
kizz niyee aglionnn kocana soyle alirr haftada 1 gun gelsin yeter utuleri falan yapar cok iyi oluyor. hamisken zor olur utu falan kocisin kiyamaz sanaBencedee yaa
Oh oh ne kayinvalideler varhaftada 1 gun gelio cnmm. kayin validem gonderiyor sagolsun
Ah insan vücudunu dinleyince çok şey hissediyor ben geçen ay yeminlen kendi mi dinlemekten kendimi hamis sandım öyle davranıyordum ki sonuç hüsran tabiyaa yururkene sol yumurtaligim zip zip ziplioo ayak bilegime kadar inen ince bi sizi var kasiktan baslayip. sol gogusum sizlio ici cekilio sanki. yeminlen yunurtlamam gecseydi bata yakin olaydim kesin hamisim derdim resmen hamislik bu belirtiler bu vucudumun bu tripi niyee dogmamis sipaya niye don biciyoo. niye niye niyeeeee delirdim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?