yaa korkuomm ne vrsa korkaccak . bidahakine oyle yapayim cnmmcnm kullanması cok kolay bak uzan jel içindeyken o sıkma cubugunu en geriye getir jel sokacagın ucda olmasın biraz önce istersen o enjekrörü sokmadan jel sür dha kolay ileri itebilirsin sonrada sık içine bekle biraz cek
nerden anlio vajinal ulrasonda bakinca anlarmi doktor ben gittim bisiy demedi temnel degil dediEvet canım sanırım yumurtalar zayıfmis tembel mis
Anlıyolar kuzum yumurtalar az mı çalışıyor çokmu çapına kdr diyorlar yumurtanın testleri var bide yumurta kalitesini belli edennerden anlio vajinal ulrasonda bakinca anlarmi doktor ben gittim bisiy demedi temnel degil dedi
hormon testlerimi fsh ih falan ??Anlıyolar kuzum yumurtalar az mı çalışıyor çokmu çapına kdr diyorlar yumurtanın testleri var bide yumurta kalitesini belli eden
Ya işlerim olunca sayfalarca konuşmalar doluyor burdayken herkes kaçıyor huuu nerdesiniz hanimlar[/QUOT
İncir kürünü denedin mi canım?Evet canım sanırım yumurtalar zayıfmis tembel mis
Aynen kuzuhormon testlerimi fsh ih falan ??
hee baktirdim ben gecen sali gunuuu iyi cikti. ama kilo alirsan yunurtaliklari tembeklesir dedi doktor 1 kilo versen faydasi var dedi.Aynen kuzu
Ayy hadi inşallah kuzu yakizlar fall baktiridm falimda yumurta ciktiiibebek mujdesi varmiss buu ayy valla pek unutlandim haaa her seyden medet umar oldun lan
Vajinal ultrasonla baktı canım bursada bir doktora çıkmıştım ilkbo söyledi oturduğum yerde hep gittiğim doktor anlamadı simdi Balıkesirde oturuyorum şimdiki doktorum da öyle dedinerden anlio vajinal ulrasonda bakinca anlarmi doktor ben gittim bisiy demedi temnel degil dedi
Yok canım denemedim soğan Kuru denedim bir defaİncir kürünü denedin mi canım?
İncir kürü iyi geliomuş yumurtalığa fln dene istersen.. Bide havuç kürü ikisini bi arada yapıosun..Yok canım denemedim soğan Kuru denedim bir defa
Neyi kiz ?Kızz altaylım nasıl yaptım beceriksiz seniii
Burdayim kuzum
Minesuya diyom altaylım nasl yaptı diye şeyine kıyamıyo bi türlüü çatlakkNeyi kiz ?
Hani yavru hiç qörünmüyonzBurdayim kuzum
sen de benim icimi kararttin haa yuru gitt yattBgn nedense forum modumda değilim yaiçime kasvet çöktü
Canım bugün miyminti gibiydim yattim uyudum öğlen sonra yenek telaşı. Birazdan ütü yapcam işler bitmiyorki evde. Herseyi bir bitireyimde gelcem topige. Merak etme ara ara girip bakıyorum benHani yavru hiç qörünmüyonz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?