- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
Cnm olur etkisi spermler 2gun yasiyo. Bide yumurtlama gununden once iliskiye grip hamila kalan cok var topiclerde yaziyolar ya.Kızlar aklıma bir sey geldi merak içindeyim. Diyelim ki yumurtlama günü bugün ama sen dün gece ilişki yasadin sprem ler 24 saat yaşıyorsa dün ku ilişki bugünkü yumurtlamaya etkisi olur mu ne dersiniz
sen tam tavuk oldun haa gurka da yattinAyy göz kapaklarımı tutamıyorum ben yatıyorum iyi geceler bacılar
Aaa sen gecen ay test yapmismiydin hic hatirlayamadim cnm.. ya kuzum insan cok tedirgin oluyo inanki.. boyle icimden bi his pozitifi gorcemi soyluyo ama bi his de bu ay da olmuycak diyo. Sen de yasadin biliyosun. Ama iste hayirlisi napayim, haftasonu test yaparim zaten ptesi bat...Canım seni niye sevmeyelim öğrensen sen sevineceksin ama varsa zaten belli olur ki yoksa adet günü de yapsan çıkmıyor ki geçen ay ben yaşadım
Anladım canım teşekkür ederim InsAllah etkisi olurCnm olur etkisi spermler 2gun yasiyo. Bide yumurtlama gununden once iliskiye grip hamila kalan cok var topiclerde yaziyolar ya.
kizz varsaa cikio zaten 10. gun kendini belli edio. deli etme ula bizi yap su testiii ne inat karisin senAaa sen gecen ay test yapmismiydin hic hatirlayamadim cnm.. ya kuzum insan cok tedirgin oluyo inanki.. boyle icimden bi his pozitifi gorcemi soyluyo ama bi his de bu ay da olmuycak diyo. Sen de yasadin biliyosun. Ama iste hayirlisi napayim, haftasonu test yaparim zaten ptesi bat...
Her topige iki inat dagitiyolarmis napakkizz varsaa cikio zaten 10. gun kendini belli edio. deli etme ula bizi yap su testiii ne inat karisin senAnnesiym bir sen iki yeter daaa
gett kak kizz yap sj testiii valla tas olsa catlar yahu ya 2 gun snra ha bugunn tamam bak sen yap ama teste bakma gozlerini kapa foto cek biz bakak sen bakmaa olur muHer topige iki inat dagitiyolarmis napak
Ayy keske oyle bisey olabilsegett kak kizz yap sj testiii valla tas olsa catlar yahu ya 2 gun snra ha bugunn tamam bak sen yap ama teste bakma gozlerini kapa foto cek biz bakak sen bakmaa olur mu
Senin yerinde olsam gaza gelmiş yapmıştımHer topige iki inat dagitiyolarmis napak
Senin yerinde olsam gaza gelmiş yapmıştımHer topige iki inat dagitiyolarmis napak
Ay cok fenasiniz zaten aklimi karistirdiniz ama cisim yok kiSenin yerinde olsam gaza gelmiş yapmıştım
Helaya girince gelir :)Ay cok fenasiniz zaten aklimi karistirdiniz ama cisim yok ki
git muslugu ac su sesinden gelir cisinnAy cok fenasiniz zaten aklimi karistirdiniz ama cisim yok ki
kizz valla az terbiyeli olak valla diskalifiye olacazz rtuk baba verck cezamizi Allahtan yazilarimm disari kapali benimmmHeyttt beenn qeldim halvetteeenn çıktımda qeldim Ayaklarımı diktim size yazıyorm bak annecim bunlar senin teyzolarıınn Meraba de
yaptin mi giii dur daha iyice ciksinn bekle birazzz hemen bozma moraliniYaptim negatif... dedim ben size negatif iste
Bekledim basinda 5 dakkka hic birsey yok . Yapcak bise yok obur ayi beklicezyaptin mi giii dur daha iyice ciksinn bekle birazzz hemen bozma moralini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?