o zaman iki günde devamm..belkide sende herhangi bi belirtisi olmuyordur..Ahh yumurtladıqım qinü bilsem kaçırmicamda bebişim bilmiyom ki
Senin artk ikinci çizqi koyu çıkıyo demi canm?O zman gününe var oluyor demek kuzum. Bu belirtilerin varken neden yapmayasın ki bak @altaylimm yaptı şimdi Nasıl Mutlu :) az bizi dinle inanıyorjm ben sana
Yok cnm kasık aqrım oluyodu hep bu ay kasık aqrısı hissetmedm belki qeçti belkide daha qelmedio zaman iki günde devamm..belkide sende herhangi bi belirtisi olmuyordur..
Can'ım normal gebelik testi yaptım ama adetim geçmeden o çok belli değildi ama erken gebelik testinde baya koyu çıkmıştıSenin artk ikinci çizqi koyu çıkıyo demi canm?
Yok nan gebe gebe tövbeOoo benden önce senmi qidiyon halveteeee qörün kızlar qmrün doymuyoo dahaaa
Ben 10 kasımda yumurtladım 20 kasimda pozitifi gördüm cnmCnm mervisim.. benim de bir test yapasim geldi ki sorma.. dun asiri bel agrim vardi hatta butun gun agridi ve eve gelince hic bisey yapamadim yattim sadece bel agrisindan. Regl olmadan bu kadar cok agrimazdi.. bi de midem iyi degil gibi geliyo belki husnukuruntu yapiyo olabilirim ama sanki midem arada bulaniyo yerinden kalkiyo gibi hissediyorum.. ctesi sabah test yapayim diyorum ilk idrarlan.. dogru demi?
Bide bide, sennn @altaylimm ve1cicek3bocek bisey sorcmmm, sizin test yapip coft cizgiyi gordugunuz gun yumurtlamadan sonraki kacinci gundu ya da battan onceki kacinci gundu acaba :)
Alla Alla ilginçç... ben bebiş düşünmeden önce bu yumurtlama belirtilerinden bihaberdim..Yok cnm kasık aqrım oluyodu hep bu ay kasık aqrısı hissetmedm belki qeçti belkide daha qelmedi
Hadi inşallah yeğen candır gerisi heyecanbebe yapckkk kizzimmm yigenimizzi getirck
Tüü Allah senii napmasın hemiii qülmekten öldüümmm
Bence dhaa gelmemis olabilir kacinci gunun ?Yok cnm kasık aqrım oluyodu hep bu ay kasık aqrısı hissetmedm belki qeçti belkide daha qelmedi
O da işini biliyor mayışıcak işi bitince yatcak tabi puuuDurunn helee daha var yatmadan sırnaşır
Çok pis gıcık kapıyom vallaAy hepiniz 10.gununuzd ogrenmissiniz bugun benim de 10.gunumahahah ama test yapmicam beni sevmiyonuz demi boyle inatlasiyom die :))))
Ay gicik olmayin bana hepinizi cok seviom ben valla.Çok pis gıcık kapıyom vallasabah ilk idrarla yap bnm ilk idrarda çıktı
Tmm anlaştık hadi ümitliyim inşallah pozitifi gorcez :)Ay gicik olmayin bana hepinizi cok seviom ben valla.
Anlastik tamam ctesi sabah yapicam ilk idrarla. Varsa vardir yoksa regli beklerim napim
Canım seni niye sevmeyelim öğrensen sen sevineceksin ama varsa zaten belli olur ki yoksa adet günü de yapsan çıkmıyor ki geçen ay ben yaşadımAy gicik olmayin bana hepinizi cok seviom ben valla.:
Anlastik tamam ctesi sabah yapicam ilk idrarla. Varsa vardir yoksa regli beklerim napim
Amin insallah allahim nasip ederseTmm anlaştık hadi ümitliyim inşallah pozitifi gorcez :)
Bak qörüyonmu bacımı ne anlayışlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?