- 12 Ekim 2015
- 5.046
- 5.752
- 198
sen boyle devam et inatci tavukAllahhh seniii emiiii
Nasıl yanaştın işte hem küssün hem sinirlisin nasıl yanaşabildin ben beceremiyorumm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen boyle devam et inatci tavukAllahhh seniii emiiii
Nasıl yanaştın işte hem küssün hem sinirlisin nasıl yanaşabildin ben beceremiyorumm
kizzz hic gulecgim yoktuu ayy ne degisik demi bende olen triplere giriorm yumurtlama gelince sesiimi kesiom zaten benimki herseyi unutuo. sonra geri küsüomKız zaten yumurtluyodum da yanaştım yoksa sumugumu atmazdım
Ben kus kalırım ama bnm ki de unutur hemen sonra işimm gorulunce başlarım başına kakmaya ateşli tavuklarım bnm gorim sizi bu kez olacakkizzz hic gulecgim yoktuu ayy ne degisik demi bende olen triplere giriorm yumurtlama gelince sesiimi kesiom zaten benimki herseyi unutuo. sonra geri küsüom
ay daha yumurtlamadim ben dahaa ne zaman yumurtlucm cok merk ediorm :))))))Ben kus kalırım ama bnm ki de unutur hemen sonra işimm gorulunce başlarım başına kakmaya ateşli tavuklarım bnm gorim sizi bu kez olacak
sen boyle devam et inatci tavuk
Barıştıkkk hiçbişe yokmuş qibi aşkımlı canmlı konuşmaya başladı baktı yüz bulamıyoBen kus kalırım ama bnm ki de unutur hemen sonra işimm gorulunce başlarım başına kakmaya ateşli tavuklarım bnm gorim sizi bu kez olacak
hadi sen hazırlan git deBarıştıkkk hiçbişe yokmuş qibi aşkımlı canmlı konuşmaya başladı baktı yüz bulamıyo
36,8 falan oluyor lh yukseldiğinde preseed unutma ha günün gelendekac gundur atesimi olcuom hem de ates olcumu yapiorm hem de ovu testi her bi yandan saldiriom valla. atesim 5 gundur hep 36.0 bakalim degisecek mii
Simdi halvet vaktiiiiiii..........ooooo iyi iyi hayirli islerr
bebe yapckkk kizzimmm yigenimizzi getirckAnnesiym gitti ciddi ciddi abooo ne de meraklı
oyle oldu cnmm can skntisi istee :))) sen nasilsinkızlarrrr.. bi sürü kaynatmışsınız yinee...
ayy iyiama sol kasıkta ağrı devam edio.. dışardaydım bnde elektrikli süpürge aldım. yolda otobüste gelirken yanımda iki kadın oturuo ikiside hamişti..hep hamiş muhabbeti yaptılarr.. ben öle orda mazlum mazlum otuturdumm çok özendim yaa..oyle oldu cnmm can skntisi istee :))) sen nasilsin
ooooo iyi iyi hayirli islerr
Durunn helee daha var yatmadan sırnaşırhadi sen hazırlan git de
Tüü Allah senii napmasın hemiii qülmekten öldüümmmAnnesiym gitti ciddi ciddi abooo ne de meraklı