Eee yok artikkkbana gelenn temizlikcinin ikiz oglu var 4 aya kadar ikiz oldugunu bilememisler :)) 4. ayda ogrenmiss şoookkkk :))
Süte erken değil mi yaSüt oluyor süt
Yookkk qıı tam o qün süpriz yapmak istiyorm beennolsun kizz gecikmis dogum gunu suprizi olurr ne olck :))
Süte erkende memecikleriniz kendini hazırlıyo şekerimSüte erken değil mi ya
Canım benim bu yasima kadar göğüs hassasiyeti yada agrisi bilmezdim âdet zamani bile hic birsey olmazdi. Taki bu duruma kadar uçları cok acıyor koyu olan kisimlar genislemis ve şişmiş birde böyle üstünde birsey oluşmuş gibi bende bugün dikkat ettim ama acısı birkacgun dur varSüte erken değil mi ya
Kız zaten o anlamda dedimSüte erkende memecikleriniz kendini hazırlıyo şekerim
Canm ben ne demek istediqni anladm merviş AnlamadıKız zaten o anlamda dedimsüt oluşması icin hormonlar kendini ayarliyor buda agriya sebep oluyor
kosss kizzzzzzz kossssAhaaa yumurtluyoommm herhaalll sol kasıqıma aqrı qirmeye başladı
Hahahaaa deliii sen ölmeekosss kizzzzzzz kossss
kusmenin sirasimi kizzzz sonra kusersinnHahahaaa deliii sen ölmeedaha küsüm ben özür dilerse olur özür dilemesse umrumda olmazzz zaten hafif hafif başladı büyük ihtimal yarn çatlar
Bencedeeeekusmenin sirasimi kizzzz sonra kusersinn
Bende ya dün göğüs ucumun altını elledim böyle bi sertleşmiş sanki bi şey var uyuşuk gibiCanım benim bu yasima kadar göğüs hassasiyeti yada agrisi bilmezdim âdet zamani bile hic birsey olmazdi. Taki bu duruma kadar uçları cok acıyor koyu olan kisimlar genislemis ve şişmiş birde böyle üstünde birsey oluşmuş gibi bende bugün dikkat ettim ama acısı birkacgun dur var
kusmenin sirasimi kizzzz sonra kusersinn
Benle barışmak istemeyenle benmi barışcam ben surat asıyom diye oda surat asıyo kendi bilir buqnle yarnı var bi oldu oldu olmassa adet olana kadar avcunu yalaarrBencedeeee
Benle barışmak istemeyenle benmi barışcam ben surat asıyom diye oda surat asıyo kendi bilir buqnle yarnı var bi oldu oldu olmassa adet olana kadar avcunu yalaarr
Aklıma bşy getirdin kız ne güldüm :) ilk oğlanda testi getirtmişim günlerce yaptım koyulaşmıyor umudu kesmiştim gece kavga ettik kocayla kustuk sabah kalktım testi yaptım koyu iki çizgi anam adamlads konuşmuyos ben gittim valla gururumu ayaklar altına aldım bu sıpa bnm sayeme oldu yoksa ana rahmine dusemeyecektiBenle barışmak istemeyenle benmi barışcam ben surat asıyom diye oda surat asıyo kendi bilir buqnle yarnı var bi oldu oldu olmassa adet olana kadar avcunu yalaarr
Nörim anam sırf onun içinde yapışamam yaa artk Allah kerim zamanın akışına baqlı :dkizz bebe yapcaksinizzzzz olmaz oyle. zatn varya yumurtlama gelince imsann tutusuo bi engel cikmasin diyee yoksa umrumuzda olmaz ama yapma boyle kizimmm yumurtlamani kacirma
Nasl barıştn qııı hahahaa ayy seninki daha komik kesn yumurtladıqınıda biliyomuşunAklıma bşy getirdin kız ne güldüm :) ilk oğlanda testi getirtmişim günlerce yaptım koyulaşmıyor umudu kesmiştim gece kavga ettik kocayla kustuk sabah kalktım testi yaptım koyu iki çizgi anam adamlads konuşmuyos ben gittim valla gururumu ayaklar altına aldım bu sıpa bnm sayeme oldu yoksa ana rahmine dusemeyecekti
Kız zaten yumurtluyodum da yanaştım yoksa sumugumu atmazdımNasl barıştn qııı hahahaa ayy seninki daha komik kesn yumurtladıqınıda biliyomuşun
Allahhh seniii emiiiiKız zaten yumurtluyodum da yanaştım yoksa sumugumu atmazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?