Sendekilerin aynisini yasadim bendeDollenme erkende olabiliyormuş bana öyle dedi telde ebe belki bebeğin tutunmaya çalışıyor bende erkende idrara çıkmaya başlamıştım karnımda bi dolgunluk vardı sanki kasıkta daha doğrusu bide en net hatırladığım erken belirti meme.uçlarım titreşim gibi oluyordu iğne ucu batar gibi bunları ovulasyondan 5 6 gün sonra yaşamaya başlamıştım bi takip et kendini kuzum
Yaaaaltaylimm ananende varsa sen de de cikabilir annenin annesine cekiomjs kiz cocugu hayirli olsun bebegim 1 tasla iki kuss
Eşinin sorunu düzeldikten sonra yaşarsn cnm merak etme illa onu yaşayarak hamile kalma diye bişede yok ztnbu ateslenmek nasil bisiy hic yasamadim yahuuu
Adetimin 10. Günü oluyo cnm benm adetmde 5 qün önceden qeldiqini hesap edersek belki tutturmuşumdurGerçek bş durum ama varya kadının en istekli olduğu gün gebe kalması söz konusuymuş nette de yazıyor kız hadi inş ateş iyi zaman vurmuştur
Hee diyodun o qün sömürdüm adamı diye nereye yaşamadın bizii mi yiyon ahaa o qün yaşadıqınn ataşlanmaa şekerimm5 gun once bana bisiyler olmustu ikindefa olmustu o gunncocuk devreye girince bize bisiy oluo yaa. amannn
Gelmedi cnm aramadılarda yarn qelir heralde dün qeç sipariş verdm ztn ancaAnnesiym cnm geldimi testlerin
heee ama bi film vardi erotik sahne koymuslar ondan sonra biyle olduydumHee diyodun o qün sömürdüm adamı diye nereye yaşamadın bizii mi yiyon ahaa o qün yaşadıqınn ataşlanmaa şekerimm
msj gelio zatenn balimGelmedi cnm aramadılarda yarn qelir heralde dün qeç sipariş verdm ztn anca
Amaann eşlerimiz qörse s.çarız ztnheee ama bi film vardi erotik sahne koymuslar ondan sonra biyle olduydumAllahim yarabim yaa her haltiyaziom esim gorse...
Benim göğüs uçlarım o kadar hassas ki hiç böyle olmamıştı bi de göğüs ucumun altında bi şeyler çıktı göğüs uçlarım büyüyor herhalde :) şok oldum yaniSendekilerin aynisini yasadim bende
Ayy ne bilim yaa hiç böyle olmadm daha ben hep adet bitimnden sonra kasıklarmda aqrı olurdu olmadı bu ay demekki qeç yumurtlicam ama qeç yumurtlarsam adetim qecikir ben eşime doqum qününde süpriz yapamamm hemdr iyice ümitlenirim adet qecikirse qecikmesn yaa bu ayy eşimin doqum qününden biqün önce olcaksam olim İnşallah olmamda biqün önceden öqrenir hayalimdeki süprizi yaparm kocişime çok istiyorm vallamsj gelio zatenn balimkiz belki de gec yumurtlucann
olsun kizz gecikmis dogum gunu suprizi olurr ne olck :))Ayy ne bilim yaa hiç böyle olmadm daha ben hep adet bitimnden sonra kasıklarmda aqrı olurdu olmadı bu ay demekki qeç yumurtlicam ama qeç yumurtlarsam adetim qecikir ben eşime doqum qününde süpriz yapamamm hemdr iyice ümitlenirim adet qecikirse qecikmesn yaa bu ayy eşimin doqum qününden biqün önce olcaksam olim İnşallah olmamda biqün önceden öqrenir hayalimdeki süprizi yaparm kocişime çok istiyorm valla
Kizz daha belli degil birden içime acabami diye bir his geldibugun 12. gunum yunurtlamadim dahaaa cok seviniorm yumurtam iyice gelisip catlickkaltaylimm sevin kizz ne guzell isteee Allah bir isterken 2 verdii daha ne
bana gelenn temizlikcinin ikiz oglu var 4 aya kadar ikiz oldugunu bilememisler :)) 4. ayda ogrenmiss şoookkkk :))Kizz daha belli degil birden içime acabami diye bir his geldi
Süt oluyor sütBenim göğüs uçlarım o kadar hassas ki hiç böyle olmamıştı bi de göğüs ucumun altında bi şeyler çıktı göğüs uçlarım büyüyor herhalde :) şok oldum yani
Yok Can'ım 3 tane yaptım pozitif hepsi :) ay eczaneler zengin oldu resmen :)MissMervee cnm memikolar buyuyo istee saglikli devam edio :);test yaptin mi tekrar ?
Öyle deme canım olur hayirlisiyla inşallahkizz ailede ikizzz varmiii ay ay ne hossskizz Annesiym gorunon mu millet ikiz gebelik mi acaba dio gii biz daha birini yapamadik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?