- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
Dollenme erkende olabiliyormuş bana öyle dedi telde ebe belki bebeğin tutunmaya çalışıyor bende erkende idrara çıkmaya başlamıştım karnımda bi dolgunluk vardı sanki kasıkta daha doğrusu bide en net hatırladığım erken belirti meme.uçlarım titreşim gibi oluyordu iğne ucu batar gibi bunları ovulasyondan 5 6 gün sonra yaşamaya başlamıştım bi takip et kendini kuzumCanımm ayın 22
Sinde yumurtladımm..bat 6 aralık
Kıızz ben ikiz istememm biri bi qelsin ikinci sonra nörecen kız ikizi nasl baş etcenkizz ailede ikizzz varmiii ay ay ne hossskizz Annesiym gorunon mu millet ikiz gebelik mi acaba dio gii biz daha birini yapamadik
Valla ikiz falan yok ama sulale çok doğurgan en az çocuk bende bu açığı kapatmam gerekkizz ailede ikizzz varmiii ay ay ne hossskizz Annesiym gorunon mu millet ikiz gebelik mi acaba dio gii biz daha birini yapamadik
ikiz bebel hep hayalimm kafayi yemek istiorimKıızz ben ikiz istememm biri bi qelsin ikinci sonra nörecen kız ikizi nasl baş etcen
masallah cnm :))))Valla ikiz falan yok ama sulale çok doğurgan en az çocuk bende bu açığı kapatmam gerek
Rahim toparlanırken olurmuş o aort damarıymış bende hala atıyor bebek 2,5 3 aylık olsa oynuyor derdım o dereceyaa kac gundur sag kasigimda biri halay cekio gobegim atioo resmen neden acabaaaaa adetim yakin olsa hahh kesin hamisim ben derdim
Kııızzz hatırladııım anamdAn qeldiqim qün benmde Ataşlanmamm olmuştuu belki bende kAlmışımdır o qünŞuan tek taraflı ağrım ama nasip be kuzumdeğer çok iyi ortada ama belki Annesiym dediği gibi adetten sonra kalmışımdı bi ara ateşim başıma vurmuştu o gece olmuş olabileer
Cnm ıspanaklı börek çekti üşenmedim yaptım al kısırı gelikiz bebel hep hayalimm kafayi yemek istiorimtemizlik yeni biiti. kizlar gelin kisir yaptim yiyekkkk
bu ateslenmek nasil bisiy hic yasamadim yahuuuKııızzz hatırladııım anamdAn qeldiqim qün benmde Ataşlanmamm olmuştuu belki bende kAlmışımdır o qün
Gerçek bş durum ama varya kadının en istekli olduğu gün gebe kalması söz konusuymuş nette de yazıyor kız hadi inş ateş iyi zaman vurmuşturKııızzz hatırladııım anamdAn qeldiqim qün benmde Ataşlanmamm olmuştuu belki bende kAlmışımdır o qün
yarimbsaate ordayim cayi kooy giii iki cene calak az calioz ya burdaaCnm ıspanaklı börek çekti üşenmedim yaptım al kısırı gel
Kız ateşten kastımız kadın çok istekli oluyor erkekten çok yani açık seçik demek gerekirse sen adamı yatağa atıyonbu ateslenmek nasil bisiy hic yasamadim yahuuu
Hihihiyarimbsaate ordayim cayi kooy giii iki cene calak az calioz ya burdaa
aman ne atcm yataga hic isim yok benim aklima bilr gelmezdi su velet yuzunden gururm kalmadi yaaaKız ateşten kastımız kadın çok istekli oluyor erkekten çok yani açık seçik demek gerekirse sen adamı yatağa atıyon
ben hic ateslenmiom yaaa mal gibi hissediom hatta kendimi nasil bisiy acepp
hissedersin her ay olur aslında emme velakin adamlara çok yüz vermemek gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?