cnm uzgunum ama test bozukkEki Görüntüle 1698897 Selam kızlar 1 haftadır falan yazamadım ama arada okudum tebrik ediyorum bütün hamişleri inşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olurdarısı da kalanlara olsun
Ben 22. Günümdeyim bat 1 aralık. Daha önceden ovu testi falan yapmadım hiç yumurta takibi için falan. Dün test aldım bugün bir deneyeyim ne olacak dedim çıkan sonuç çok garip görünüyor. Daha önceden de kullanmadığım için bilmiyorum. Kullananlar ya da bilenler yorum yaparlarsa sevinirim
bu testi kac gun onceden yapabiliyoruzBiraz daha bekleyince böyle oldu yaklsşık 10dk sonraa.. Kafam karıştı ya.. Tecrübesi olanlar yardım lütfenn..
keşke bende o dijitallerden alıp kullansaydım başından beri..Annesiym tatlim bi denk gelemedim senle yaa aldin mi ovulasyonuu yumurtladin miii giiiiiii. ben bugun digitalden yaptim daha 10. gun asik surat cikti daha bisiy yok
aslında adet bitiminden iki üç gün sonra başlanmalı test uygunmaya .. ben bu stres yapmıyayım diye başlamadım öncesinde.. daha da stres oldum ..bu testi kac gun onceden yapabiliyoruz
evet yumurtlamam geçti bir yerde erken gebelik testi gibi kullanılabileceğini okudum. Merak ettim deneyeyim dedim çünkü gebelik testi için çok erken.. İlk defa yapınca da bilemedim...selam canımm.. senin bat 1 aralıksa neden ovulasyon testi yapıosun ki.. yumurtlaman geçmiştir. ve bu test bozuk sanırım.
Bende denedm bu ay olursa diye kız çıktı ayy İnşallaaahhh bu ay olurda hayırlı saqlıklı bi kızım olurKız çıktı bende
dijital nasıl oluyorkeşke bende o dijitallerden alıp kullansaydım başından beri..
altı gün var batına bi iki gün sonra gebelik testi al çıkar varsa eğer canım.Ev
evet yumurtlamam geçti bir yerde erken gebelik testi gibi kullanılabileceğini okudum. Merak ettim deneyeyim dedim çünkü gebelik testi için çok erken.. İlk defa yapınca da bilemedim...
Bu testte 2. Çizginin hiç çıkmadığı oluyor mu yoksa silik de olsa çıkıyor mu ovu Zaman'ı olmasa bile
http://www.clearblueturkiye.com/dijital-ovulasyon-testidijital nasıl oluyor
Nasıll yapcannIyiyim canım sabah nasıl olduysa erkenden açtım gözümü test yaptım hemen. Dun demistim zaten bugun tekrar yapcam ozaman emin olurum diye. Daha kociş e bile demedim. Bilmiyoriyi sabır varmış bende. Bu akşam büyük gün akşam a süpriz yapcam
aynen cnm bu cokniyi bikio diger testler beni sinir etti bi turlu cift cizgiyi gorememistim ya. yok silikmi cikti tam mi cikti yedim kendimi. digitalde oyle binsorun yok. yaa gecen ay 11. gun yunurtladim ama tam buyumeden yumurtladigimi dusunuyorm unsallah bu ay oyle olmaz korkuyorm yarin 11. gun yumurtlamam insallahkeşke bende o dijitallerden alıp kullansaydım başından beri..
bunu birden fazla kez kullanabiliyoruz dimi
Almadım cnm sipariş etcem buqn internettnAnnesiym tatlim bi denk gelemedim senle yaa aldin mi ovulasyonuu yumurtladin miii giiiiiii. ben bugun digitalden yaptim daha 10. gun asik surat cikti daha bisiy yok
cnm herzaman silik cikiyor ovu. testi cunku vucudumuzda ih var hep silik cikmasi normal. evet gebeysek ovu testide kipkirmizi oluyoEv
evet yumurtlamam geçti bir yerde erken gebelik testi gibi kullanılabileceğini okudum. Merak ettim deneyeyim dedim çünkü gebelik testi için çok erken.. İlk defa yapınca da bilemedim...
Bu testte 2. Çizginin hiç çıkmadığı oluyor mu yoksa silik de olsa çıkıyor mu ovu Zaman'ı olmasa bile
hmm.. iyi takip et canımm kaçırmaa.. biliyorsundur gerçi ama ovulasyon testlerini sabah erkenden yapmayın diyorlar.. çünkü ölçülen lh hormonu sabah salgılanıyormuşş.. o yüzden sabah 10 ile aksam 8 arası ideal mış ölçmek için..aynen cnm bu cokniyi bikio diger testler beni sinir etti bi turlu cift cizgiyi gorememistim ya. yok silikmi cikti tam mi cikti yedim kendimi. digitalde oyle binsorun yok. yaa gecen ay 11. gun yunurtladim ama tam buyumeden yumurtladigimi dusunuyorm unsallah bu ay oyle olmaz korkuyorm yarin 11. gun yumurtlamam insallah
Test bozuk cnm qeçen ay benimde böyle çıkmıştıEki Görüntüle 1698897 Selam kızlar 1 haftadır falan yazamadım ama arada okudum tebrik ediyorum bütün hamişleri inşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olurdarısı da kalanlara olsun
Ben 22. Günümdeyim bat 1 aralık. Daha önceden ovu testi falan yapmadım hiç yumurta takibi için falan. Dün test aldım bugün bir deneyeyim ne olacak dedim çıkan sonuç çok garip görünüyor. Daha önceden de kullanmadığım için bilmiyorum. Kullananlar ya da bilenler yorum yaparlarsa sevinirim
biraz pahali kendisi. :) dital testte cubuklari takiosun o sekilde kullaniosun her cubuk tek kullanimlik. 10 lusunu aldim ben 80 lira. ezcanede tanesi 30 liraabunu birden fazla kez kullanabiliyoruz dimi
tek kullanımlık oluyor.. ama 10lu paketler oluyor..bunu birden fazla kez kullanabiliyoruz dimi
cnmm yaa inan farketmio biliomusun ben gecen ay o uyduruk testlerden yapiodum sabahta yaptim oglende aksam da hep ayni. digital de oyle sabah yapmayin demio gunun her saaatinde yapabilirsinix diyo en az 4 saat sivi almicn diyo dusun en az ben de 1 gibi yatiorm 7 gibi yapiorm zaten ayni oluyor. altaylimda sabah yapti gulen yuzu yakaladi :) bu testin oyle bi guzelligi var yanihmm.. iyi takip et canımm kaçırmaa.. biliyorsundur gerçi ama ovulasyon testlerini sabah erkenden yapmayın diyorlar.. çünkü ölçülen lh hormonu sabah salgılanıyormuşş.. o yüzden sabah 10 ile aksam 8 arası ideal mış ölçmek için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?