Sacmalama minesuu sende bu ay hamis kalıp öbür ay haberini vereceksinhepiniz hamile olup ben tek kalmaktan korkuyormbi sipasiz ben mi kalcmm olmuck gibi geliyo icimdennn
kizz ama oyle degil ki oo basini diom ben genis boyle degisikk onu diom Alah seni ya esiminkinden nolck et parcasitövbe tövbeafedersin kocanın ki takılmıyor o mu takılcak
Hihihihikizz ama oyle degil ki oo basini diom ben genis boyle degisikk onu diom Alah seni ya esiminkinden nolck et parcasi
Etcek İnşallah cnm aqustos annişleri olmaz bebelerimizi birlikte doqurcaz biz elimizden qeleni yapalım Allahtan isteyelim qerisini Rabbim e bırakalımm
ölsem de gebersem de kullancmmmm kararliyim bennnbana bi kere demişlerdi kasıyon kendini çok ilişkide canın yanmıo mu diye presseedi nasıl kullancaksam bu halde
Ben sana böyle dersen keserim seni demedim mihepiniz hamile olup ben tek kalmaktan korkuyormbi sipasiz ben mi kalcmm olmuck gibi geliyo icimdennn
Sağol canim yaptım sanırım. Sizde bu ay yaparsınız bu takvimi inşallah
napiyim kizim korkuom 6 ay oldu tik yok leee. sacma sapan ruyalar gordum bugun de hatirlamiom sipasizliktan delirdimBen sana böyle dersen keserim seni demedim miböyle düşünmicenn sakın duymayım bi daha
Yok bebeqm ben bi daha ki ay a alcam eşim daha yeni korunmayı bıraktıqıms için böyle şeylere ihtiyaç duyma diyo ama bi dahaki ay dr qitcem dr tavsiye ederde kullan dediPreseed inş uğurlu gelecek sizlere
Annesiym kız sende aldın mı jel
Cnm hiç bellş olmaz zamanı vardır hem bu ay farklı bilqilerimz var çabalıcaznapiyim kizim korkuom 6 ay oldu tik yok leee. sacma sapan ruyalar gordum bugun de hatirlamiom sipasizliktan delirdim
Kııızzzz doğum günümde doğuruyon he :)Sağol canim yaptım sanırım. Sizde bu ay yaparsınız bu takvimi inşallah
1 senelik evliyim iliskiden bisiy anlamiodum bisiy durtuyodu habire zevk mevk yok. ama bana bu ay bisiyler oluo adam eve gelmicm artik dedi somurdum adami resmennnCnm hiç bellş olmaz zamanı vardır hem bu ay farklı bilqilerimz var çabalıcaz
Bi daha ki ay falan yok bu ay o bebek o göbeğe girecekYok bebeqm ben bi daha ki ay a alcam eşim daha yeni korunmayı bıraktıqıms için böyle şeylere ihtiyaç duyma diyo ama bi dahaki ay dr qitcem dr tavsiye ederde kullan dedi
İnşallah canım inşallahSağol canim yaptım sanırım. Sizde bu ay yaparsınız bu takvimi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?