- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
Çiçek cnm sen merveden sonra yumurtladıysan hemen yapma test erken o zaman sz daha heyecanlanalım:)Cnm ben senden 1 hafta sonra yumurtladim
Ayy olsunda tek tutamayıımmm :)Senin olsun bakalım sen tutabiliyon mu :)
Hmm senin daha varmş cnm bikaç qün daha bekle sonra yap9 gun falan var cnm.. bende zaten erken gebelik testi de yok normal gebelik testlerinden var.. kendimi cok kaptirmak da istemiyorum husran oluyo sonra
O zamanla qeçiyomuş cnm qeçer inşallahKotu rüyalar gördüm hepbide bu erken uyku gelmesi bana göre değil ben geç saate kdr oturmayı seven biriyim bu durumda hoşuma gitmiyor kafamı koyduğum yerde uyuyakalıyorum
Ben buqün bi mide bulantısıyla kalktım sormayın annem kahvaltı hazırlarken evi kokutmuş biraz onun kokuları vurdu adet daha yeni bitmese kıllanırdım yani öyle diyim@Annesiym beybisi sen nasılsın bu sabah
Kaç gun var senin bat a canımBen buqün bi mide bulantısıyla kalktım sormayın annem kahvaltı hazırlarken evi kokutmuş biraz onun kokuları vurdu adet daha yeni bitmese kıllanırdım yani öyle diyimbide yerimden kalkınca çok başım dönüyo kansızlık var bende o yapıyo heralde. Akıntıyada devam cnm adet qibi akıntı oluyo
Çiçek cnm sen merveden sonra yumurtladıysan hemen yapma test erken o zaman sz daha heyecanlanalım:)
Hehehe evet kizlar daha bana erken. Heyecanli bekleyisss devamm :)) umutlanmayim diyom da bu forumda umutlanmamak da elde degil valla:))Hmm senin daha varmş cnm bikaç qün daha bekle sonra yap
Sen kan ilacı başla kansızlıkta gebeliği engelliyor ferro sanol al sana eczaneden değerler yükselsin olası gebelikte sorun yaşama çok bebek kansızlıktan tutunamıyor rahimeBen buqün bi mide bulantısıyla kalktım sormayın annem kahvaltı hazırlarken evi kokutmuş biraz onun kokuları vurdu adet daha yeni bitmese kıllanırdım yani öyle diyimbide yerimden kalkınca çok başım dönüyo kansızlık var bende o yapıyo heralde. Akıntıyada devam cnm adet qibi akıntı oluyo
İnşallaahhh canımmm ama benimde aralıkta belli olcakk bat 6 aralıkkk... İnşalla hepimiz hamiş olup her gunumuzu paylaşırız..doğum hazırlıklarımızı falann..Bu ay 4 kişi hamilelik haberi verdi bide @altaylimmcicekkokusu mavişten alırız bu qüzel haberi İnşallahh Aralık ayındada biz Minesuu yla bu haberi veririz İnşallahhh tabi eşlerimizede doqum qünü hediyemiziii
Güzelim bu ay hiç ama hiç ümitli değildim hatta kesin olmaz dedim oldu. İnan sana da öyle olcakHehehe evet kizlar daha bana erken. Heyecanli bekleyisss devamm :)) umutlanmayim diyom da bu forumda umutlanmamak da elde degil valla:))
Aslinda inaniyorum ama uzulucem diye korkuyorum.. insallah cnm sagolGüzelim bu ay hiç ama hiç ümitli değildim hatta kesin olmaz dedim oldu. İnan sana da öyle olcak
Canm benmki yeni bitti 17 qün var erken olıyorm benKaç gun var senin bat a canım
Bende aşırı kansızlık var hemde folik asit eksiqiyle kansızlık var deqerinden fazla düşük sen nasıl yaşıyon demişti dr bekarkem qitmiştim. İlaç içmeyi pek sevmem düzenli içemedim hiç evliykende qitmedim ztn hiç ama durduk yerede kansızlk düzelmez qitcem en kısa zamanda belkide kansızlıktan kalamıyorm ben çünkü hiçbi sorunum yok kaç kere qittim ama hormonlara hiç baktırmadmSen kan ilacı başla kansızlıkta gebeliği engelliyor ferro sanol al sana eczaneden değerler yükselsin olası gebelikte sorun yaşama çok bebek kansızlıktan tutunamıyor rahime
Ayy aminn cnm inşallah yılbaşına hepimiz hamiş olarak qirerizz qrubun adınada hamişler burayaa yaparızİnşallaahhh canımmm ama benimde aralıkta belli olcakk bat 6 aralıkkk... İnşalla hepimiz hamiş olup her gunumuzu paylaşırız..doğum hazırlıklarımızı falann..
Cnm ben senden 1 hafta sonra yumurtladim
uyandim kuzum gunaydinnnn nasilsinizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?