- 9 Nisan 2014
- 1.191
- 871
- 323
Sanırım ben de soldan yumurladım hala da sol kasığıma bir şeyler oluyor anlamlandıramıyorum :) kızlar bide bende aşırı şişkinlik var bi de sol kasığım seğiriyorKızlar bişey sorcamm.. Ben gecen ay sol yumurtalıktan yumurtladım yani sol tarafta batma fln oluyorduu.. Şimdi yumuttlama dönemindeyim galiba yine sol tarafta batma vs var.. Ben bir ay sağ bir ay soldan diye biliom.. İki ay üstüste soldan olabilirmi benmi yanılıyorum.
Can'ım adetim gelmedi ya kan alırlar mı ki hemeninsallah cnmm inaallahhh. pazartesi kan vermeye git. cnm yanilma payi yok silik dahi hamileliktir. kafani boyle seylere takma bebegin seninle cok sukurr
gelir gelmez tekme atio sana istee anne ben burdayim diyeeSanırım ben de soldan yumurladım hala da sol kasığıma bir şeyler oluyor anlamlandıramıyorum :) kızlar bide bende aşırı şişkinlik var bi de sol kasığım seğiriyor
Kız minicik şey tekme atar mı ay :)gelir gelmez tekme atio sana istee anne ben burdayim diyeesegiriyor yaa tekme o tekme :))))))
alirlar cnm sen adetim gecti de. yoksa adetim gecmedindersen giciklik yapiolar cunku. adetim gecti kan testi yaptirmak istiorm de alirlar pazartrsi kosss doktoraCan'ım adetim gelmedi ya kan alırlar mı ki hemen
atarrr annesii niye atmasinKız minicik şey tekme atar mı ay :)
Şişkinlik hamilelik belirtisi canım kasıktaki ağrı vs seylerde..Sanırım ben de soldan yumurladım hala da sol kasığıma bir şeyler oluyor anlamlandıramıyorum :) kızlar bide bende aşırı şişkinlik var bi de sol kasığım seğiriyor
Kız bu seferde adet geçmiş ama değer düşük derler Allah korusunalirlar cnm sen adetim gecti de. yoksa adetim gecmedindersen giciklik yapiolar cunku. adetim gecti kan testi yaptirmak istiorm de alirlar pazartrsi kosss doktora
Sana da bişi atarlar tez Zaman'da inşallah :))))atarrr annesii niye atmasin
Bence sen batını beklee.. Düşük fln çıkarsa değerin iki gun sonra bi daha test isticeklerr bu sefer stres yapıcann..en guzeli beklee.. Yaşayan biri olarak söylüyorumm..ben bu ay batımı bi hafta gecsın öle gidicem tabi bi haffta gecmeden adet olmazsam..ama folik asit al..Kız bu seferde adet geçmiş ama değer düşük derler Allah korusun
Can'ım doktor önermeden almam doğru mu kiBence sen batını beklee.. Düşük fln çıkarsa değerin iki gun sonra bi daha test isticeklerr bu sefer stres yapıcann..en guzeli beklee.. Yaşayan biri olarak söylüyorumm..ben bu ay batımı bi hafta gecsın öle gidicem tabi bi haffta gecmeden adet olmazsam..ama folik asit al..
Aynıyız 4 ağustos muhtemel doğum tarihi temmuzda olabilir :)28 ekim Can'ım sat
Kız benim doğum günüm de 5 ağustos allahım bana en büyük hediye olur var yaAynıyız 4 ağustos muhtemel doğum tarihi temmuzda olabilir :)
desinler kizz sen biliosun yaaa icinden gulersin hee canim he diyeeeKız bu seferde adet geçmiş ama değer düşük derler Allah korusun
Aynısı bende de var cnm göbeğimin ortası atıyor sürekli ben yer arıyor diye düşünüyorum ondan bence :)yerleşiyor iyice herhalde aman ne bilimSanırım ben de soldan yumurladım hala da sol kasığıma bir şeyler oluyor anlamlandıramıyorum :) kızlar bide bende aşırı şişkinlik var bi de sol kasığım seğiriyor
Yan etkisi yok ayrıca doktorlar hemn folik asit verio benim ilk kimyasalda dr a gitmiştim keseyi gormemişti ama folikasit vermişti iki gun sonra test istemişti.. Yani belli döllenme var yoksa silik çizgi olmazdı.. Tutunsun kuvvetlensin diye dedimm.. Tabi sen istediğini yapabilirsin..Can'ım doktor önermeden almam doğru mu ki
Normal olursa geri atıyor aslında :)Kız benim doğum günüm de 5 ağustos allahım bana en büyük hediye olur var ya
Cnm folik asit ilac gibi diil vitamin gibi bisiy. Bana kontrole gittigimde doktor dediki cocuk dusunmeye basladigin an kullan demisti.Can'ım doktor önermeden almam doğru mu ki
Ya benim de karnimin ortasi gidiklaniyo gibi psikoljik dimi benimkiAynısı bende de var cnm göbeğimin ortası atıyor sürekli ben yer arıyor diye düşünüyorum ondan bence :)yerleşiyor iyice herhalde aman ne bilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?