Eminim cnm ben saymıyorm ztn takvimim sayıyo yumurtlamada çarşamba qünü. Bu ay takvimn hesapladıqı qünden bi qün önce olmuştm hep böyle benm yaa erken oluyo adetmOoo sen calismalara devammm :)))
Ovulasyon ne zaman oluyo senin cnm? Bata 18gun varsa ovulasyona 4 gun var demekki, dogru saydigina eminmisin
Kız 5 gün var yani ama bende hiç bir belirti yok kiCnm senin bence 26si falan olucak.. benden 3 4 gun once yumurtladin cunku sen , benim bat 29 kaismsa senin 26 falandir :) senin 1 haftan kaldi yani..
bende de hiç yok vallaha, bugün gğüslerim acır gibi oldu sabah ama geçti o da..Kız 5 gün var yani ama bende hiç bir belirti yok ki
Can'ım iltahap olabilir sen de yanma da olmuştu ya enfeksiyon mu kaptın acabaKızlar benim öyle bi akıntım oluyoki hiç olmadıqı kadar adet olurmuşum qibi bişeylerin aktıqını hissediyorm bi damla da zit qibi kan qelmiş niye bu kadar çok akıntı oluyo yaa yumurtlama olamaz daha adetten yeni çıktım
o zaman salı çrş prş çalış sen kuzum :)Eminim cnm ben saymıyorm ztn takvimim sayıyo yumurtlamada çarşamba qünü. Bu ay takvimn hesapladıqı qünden bi qün önce olmuştm hep böyle benm yaa erken oluyo adetm
Sanırım bu ay da fosbende de hiç yok vallaha, bugün gğüslerim acır gibi oldu sabah ama geçti o da..
Bilmiyom yaaa ben kendimden bazen umitliyim bazen de degilim.. evde is yapmiyorum resmen ya icimde tutunmaya calisan bebis varsa diye. Sonra diorm ki sacmalama..Sanırım bu ay da fos
Banada öyle qeliyo adetimden önceki ilişkidede çok acımıştı cnm adettn sonrada çok acıdı bide böyle aşırı akıntı. Ama buqün acıma yanma yok ilişkide oluyo yani normalde bişe yokCan'ım iltahap olabilir sen de yanma da olmuştu ya enfeksiyon mu kaptın acaba
Göryonmu aynı adet olduqumuz halde kaç qün var aramızda yok yaa ben normal deqilimbenim 23 gunum varrrrr bataaaa
Öyle yapcam ztn bebeqim bu ay biqün durup biqün yapcam öyle daha iyi olur dün olmadı mesela buqn olcak yarn olmaz ertesi qün öyle qidim diyorm bakalmo zaman salı çrş prş çalış sen kuzum :)
Superr :)))Öyle yapcam ztn bebeqim bu ay biqün durup biqün yapcam öyle daha iyi olur dün olmadı mesela buqn olcak yarn olmaz ertesi qün öyle qidim diyorm bakalm
Biz de oyle yaptikk insallah olmustur yaaa...Superr :)))
kiz ben gunu gunu oluom da bi ay omrumde ilk kez 5 gun once oldummm. normalde dun adetim olacakGöryonmu aynı adet olduqumuz halde kaç qün var aramızda yok yaa ben normal deqilim
Ayyy masalah 28gunde 1 hep o zman masalah cnmkiz ben gunu gunu oluom da bi ay omrumde ilk kez 5 gun once oldummm. normalde dun adetim olacakneyse daha iyi oldu bu ay hemen gelir 5 gun zaman kazandim erken oldugum iyi oldu iyii heheh :))))
Bu ay soldan yumurtlucaksindir cnm hazirlik yapiodr yumurtalikinAnnesiym neden kan geldi kusummm yaaa doktora gitsen keskeee bebegim. ben de dun den beri oluyorm sol yumurtaliga bisiy oldu egilemiorm yaa sabaha kadar 2 dk bir wc ye gittim kasildi kaldi yaaa hala oyleee
ay bilmiorm cnmmm öluom ben yaa bi kerre daha soldan yumurtlamistim hatta yumurta kanamam olmustu nasil korkmstum 1 yildir solda polikistikover var dendi megersem yokmusBu ay soldan yumurtlucaksindir cnm hazirlik yapiodr yumurtalikin
:) geçen ay sağdan yumurtladığını nerden biliosn peki merak ettim ben hiç anlamam :)ay bilmiorm cnmmm öluom ben yaa bi kerre daha soldan yumurtlamistim hatta yumurta kanamam olmustu nasil korkmstum 1 yildir solda polikistikover var dendi megersem yokmusgeven ay sagdan yumurtladim bu ay soldan galiba. :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?