Valla cnm az sayıda kadın böyle hamile kalıyor gebelde 2 adetin ortası yumurtlama oluyor hamile kalınıyor ayda sadece bir kere yumurtlama oluyor senin dediğin gibi olan kadınlarda üstüne görme diye bşy duymuştum öyle oluyo sanırımKızlaaaaarrrrrr.!!!
Bişe sorcam cvplarınızı bekliyorummm..
Doktorlar adetten hemen sonra yumurtlama zamanında ve adet başlamadan önce ilişki öneriyolar ya diyelim adet olmadan bi qün önce qecesi ilişki oldu ve hamile kaldın qenede adet oluyo muu? Çok merak ettim nasl oluyo yani??
cnm kafani takma cogu insan kirada oturuyor sonucta bir gunn sizin de olur eviniz. erkekler savurgan oluyor geneli oyle dusunmeden yasiyorlar. olan sana oluyor. anliorm seni insan ailesine de soyleyemio haklisin. ama uzulck bisiynyok bunda olur sizinde neden olmasin zamanla. kirada buyuyen cocouklara ne oluyoki ac degil acikta degiller. takma bunlari bence Allah can sagligi versin gerisi olur gelirKızlar bugün kafam çok bozuk dayımın kızı ev almış çok sevindim inanın bi açıdan da kendim için üzüldüm benim eşim kazanan biri ama çok savurgan evliliğimiz boyunca elimizde de bşy kalmadı bi eve girsek peşinat yok destekçi yok ben çocuklarını kirada büyütmek istemiyorum çok kafama takıyorum bu durumu tonla para kiraya bayılıyoruz içime oturuyor tek kirada biz değiliz diye bazen kendimi avutuyorum ama biyere kadar bize göre az geliri olanlar bşy sahibi biz kıçımızı bazen zor doğrultuyoruz çok içim bunalıyor bazen annemle paylaşsan annem hemen içine atıyor hasta oluyor kız kardeşim yok dertleşim eşimle paylaşıyorum hep sabret sabret diyor sabır taşı oldum çıktım ben kendim için değil çocuklarım için istiyorum ama Allah nasip edicek mi bilmiyorum
eneeeeee bu neee giii gercek mi bu insan yumurtasi mi buuu simdiEki Görüntüle 1690770 yumurtlama anı ne ilginç ya :)
Büyük olan yumurtalık o her daim var ucundan çıkanda ovulasyon anı oluyor işte yumurta folikulu mu ne öyle bşy o an ilişki olursa o çıkan şey dolleniyor :)allahın mucizesi işte kadın olmak ne zoreneeeeee bu neee giii gercek mi bu insan yumurtasi mi buuu simdiucundaki sari sey mi yumurtaa anlamadim
Bizde varız ama :|
Ne kdr ilginçmişş bu şekilde gormemiştim hiçç..Büyük olan yumurtalık o her daim var ucundan çıkanda ovulasyon anı oluyor işte yumurta folikulu mu ne öyle bşy o an ilişki olursa o çıkan şey dolleniyor :)allahın mucizesi işte kadın olmak ne zor
Iyiyim kuzum sen nasılsın asıl ? Bugün aklımdan geçiyordun, nezaman dır göremiyorum seni diye?
Merviskooo nerelerdesin 1 haftadir yoksun haaa. Napalim cnm iyiyiz sen nasilsin ne var ne cok
Bizim kız geldi, ama aynı hızla geri gitti heraldeMerviskooo nerelerdesin 1 haftadir yoksun haaa. Napalim cnm iyiyiz sen nasilsin ne var ne cok
Ayy nereye gitti geldi benim haberim yok kacirdim mi acabaBizim kız geldi, ama aynı hızla geri gitti heralde
Cnm nereden buldun bunu cok acayip biseymis.. hele ki bugun yumurtlama gunumdu benim icimde boyle seyler mi oldu yani ??Eki Görüntüle 1690770 yumurtlama anı ne ilginç ya :)
Doktor ne demisti sana cnm o ne zaman dediyse git bidaha baktir bakalim :)Kizlar nasilsijiz.
Leke adet filan yok bende hala deger yükseliyor mu acaba yaa yatin kan versem mi kiii
Test mi yaptin cnm kac gun geciktinve yine negatif :-(
1 gün gecikti.birde cuma günü pembe kan gelmişti.Test mi yaptin cnm kac gun geciktin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?