kuzum insallah aralikta olurda dogum gunu hediyelerini veririz kocislerimizin hic uzulmuyorum olduysam oldum ay napiyimmTühhh yaaa üzüldüm o kadar silik çizqi neyin nesiydi anlamadm ben bi daha alma cnm öyle dandik şeylerdenben 24 25 qünde bi oluyorm cnm bende hiç 26. Gün olduqumu qörmedim mesela hep 25 te olurum bu ay 24 qün sonra oldm bi dahaki ay da ya 8 ya 9 unda olcam birlikte bekleriz artk bi dahaki adeti üzülme bi dahaki ay a inşallahhh
ewt cnm tam 14 gun sonraaa erkrn olcm diyip duruyordum zaten oyle de oldu kismettcanın sağolsun..gelecek ay denersin şansını
yumurtladıktan tam 14 gün sonra adetin geldi mi?
İnşallahh aralıkta olur cnm bende üzülmedim ama aralıkta olmasını çok istiyorm yarn bi aksilik olmazsa hastaneye qitcem ben sende salı qünü qit adetn üçüncü qünükuzum insallah aralikta olurda dogum gunu hediyelerini veririz kocislerimizin hic uzulmuyorum olduysam oldum ay napiyimm
Canm ben qenelde istekle yaparm ztn o işi nasl anlicamki ama dediqin qibi bazen istek tavan yapıyo o qünleri deqerlendirim bakalımSen bilirsin adet başlangıcını gerçi canim ne diyim koyu başladıysa o muhtemelen adet o zaman. Neyse sıkma canını bekle bakalım adet te olduysa eğer bir daha ki aya umutla yeniden tazelik baslarsin. Ve kızlar size bir tüyo vereceğim Adetten sonraki günleri iyi takip edin yumurtlamanizi cinsel ilişkiyi en çok istediğiniz yani isteğiniz tavan yaptığında yakalayabilirsiniz. Ve o ay uhtemelen gebelik gerçekleşiyor. Çünkü ben bu ay 3 gun üstüste deli gibi isteyerek ilişkiye girdim içimden bir his olacağını söylüyordu ve rabbimiz izniyle oldu. Bunu mutlaka değerlendirin. Benimki adetin 16-17-18 . Günlerinde oldu.. Hayirlisi olsun hepiniz icin
Pufs nasıl iş anlamadım ki çizgi neyin nesi insan testlere de guvenmiycekse neye guvencek ya bende erken yumurtladım bu ay belkide bnm de tutmıycak sen yine kontrol et kanamanı belli olmuyor kimisi yerleşme kanaması geçirir hakkında hayırlısı cnmewt cnm tam 14 gun sonraaa erkrn olcm diyip duruyordum zaten oyle de oldu kismett
ben de gitcm canm doktora hormon testi yaptircm. adetken alttan falan bakmaz demi gerci baktirmam zaten deİnşallahh aralıkta olur cnm bende üzülmedim ama aralıkta olmasını çok istiyorm yarn bi aksilik olmazsa hastaneye qitcem ben sende salı qünü qit adetn üçüncü qünü
Eşin evdemiki cnm. Benm eşim bilmez öyle yerleşmeyi fln dün qeldi karnım aqrıyo midem bulanıyo dedm hamilemisin yoksa aşkım diyo yk hastalandm dedm kandırmıyn demi belki hamilesndir diyo :)karnim agrimaya basladi majezik icmem gerek esim izin vermio yerlesmedir o yerlesmedir diyo zaten sinirim tepemde
Adetliykende bakıyolar cnm alttan bana bakmıştı :) ne zmn qitcez qitcen?ben de gitcm canm doktora hormon testi yaptircm. adetken alttan falan bakmaz demi gerci baktirmam zaten de
Hcg mi bu testler cnm yukarısından çek bide belli olmuyoBunlarin hepsi copeeekandirikci testlerrr
onumuzdeki ay ovu testi falan kullanmicm ben. doktor kontrolune gitcm hep. adetim sokuluo canm majezik ictim. attiim cope testleri gozum gormesin onlari. nasil.olduda 27. gun adet oldum yaaAdetliykende bakıyolar cnm alttan bana bakmıştı :) ne zmn qitcez qitcen?
Hcg mi bu testler cnm yukarısından çek bide belli olmuyo
Benim yumurtlamam hesaba qöre 25 i cnm bu ayın ben erken yumurtluyormonumuzdeki ay ovu testi falan kullanmicm ben. doktor kontrolune gitcm hep. adetim sokuluo canm majezik ictim. attiim cope testleri gozum gormesin onlari. nasil.olduda 27. gun adet oldum yaasenle ayni zamanda yumurtlucz galiba cnm bu ay
He doqru cnm benimki evde deqil ya unutmuşm buqn pazar olduqunu :) tam oldunmu iyicebugun pazar ya kiz esim ev de haliyle @Annesiym
Can sikmak yok tatlimsuan sokuldu canlarim adetim @Annesiym @cicekkokusu ilac bile ictim. ya simdi ben ne zamann yumurtlucm kii obur ay ne zaman adet olcmm off yaa hic iyi olmadi bu. doktora da gitmeye de bi useniyorum ki amann bacilarr.
Git canm salı qünü mutlaka hem yumurtladıqın qünü bilirsin. Bu ay sıkı çalışcaz tmmı kızzzsuan sokuldu canlarim adetim @Annesiym @cicekkokusu ilac bile ictim. ya simdi ben ne zamann yumurtlucm kii obur ay ne zaman adet olcmm off yaa hic iyi olmadi bu. doktora da gitmeye de bi useniyorum ki amann bacilarr.
en azından ovulasyon olduğundan eminsin.benim düzensizliğim olduğu için bir de onun derdine düşmüştüm de ondan sordum.ewt cnm tam 14 gun sonraaa erkrn olcm diyip duruyordum zaten oyle de oldu kismett
Sakin oll canm dua et Allahtan ümidini kesme onunda elinde deqildir siz en kısa zamanda hastaneye qidin dün bende senin qibiydim oturdum saatlerce aqladm dedim bu ne yaa benm sorunm eşimle deql ama annesiyle beni yönetmeye çalışıyo kalbini kırmak istemiyorm kırmamak içinde içime atıyorm olan bana oluyo iyidir hoştur ama hep benm dediqim olsn benm qibi olsn çabasında onun bana müdahale etme qibi bi hakkı varmı yok ama herşeye karışır dün bende öyle kötüydüm ki dedim çıkım qidim şu evden ama sabretmek lazm bi yola çıkıyosn iyisiyle kötüsüyle mecbursun üzülme bebeqm dua et sabret..hee benim kocayla bi de guzel calisilir kiii sinir etck beni yaaa biz hafta da 1 gun anca yapioz zaten nolck halimiz bilmiorm. 2 kasimda yumurtladim en son 30 unda yapmistik eee yumurtlama gunu olmamis hep benim su kocam yuzunden seyini kesip eline vercm gorck gununu o kadar sinirliyim.ki ona anlatamam.anca sigara zikkimlansin oyun oynasin birakip gitcm vallahi hungur hungur aglayasim varrrr ama kimin umrun da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?