aynen öyle bi doktoru görüyon sonra bide kalkıyon bu kadar cnm anestezilitamamen bayiltsin beni muayene ederkende anestezi yapiliomu yapilirsa kosa kosa giderimhatta esimle 2 ay iliskiye girememistik ben de esime doktor getor beni bayiltsim sen isini bitir demistim aklima o geldi. ama gerrk kalmadi
Aqlama cnm niye aqlıyosn ne qüzl eşin yanında sana destek oluyo bak bende adet oldm ama ümidimi yitirmedim bi dahaki ay a inşallah. Adet olmadnmı hala?ve benden de hüsran kızlarrr( dün gece test yaptım negatif ağladım ücte yattım gece.eşim sarıldı uyuduk (üzülme sende anne olucaksın diye sarıldı hep bana kıyamam (şuanda ağlıyom.kötüyüm çok umutluydum buay hsg sonrası olur diyodum hep kendime..
adet olmus canm bana kizdi zatn sana da kizar simdiAqlama cnm niye aqlıyosn ne qüzl eşin yanında sana destek oluyo bak bende adet oldm ama ümidimi yitirmedim bi dahaki ay a inşallah. Adet olmadnmı hala?
İlk dr gittigimde kistim vardi yumurta olusuyodu ama gelismeden adet oluyodum o yüzden gonalf ve ovitrelle kullandim işe yaradi gebelik olustu ama tutunamadan düştü bende direk asilama deneyelim dedim dr da önce rahim filmi cektir snra gel konusalim dedi ama ben cesaret edemedim ve gitmedim bu ay adet olduktan snra gitcem dedigin gibi anestezili yapiliyosa cektircemhayır cnm hiç korkma çok kolay geçti benim anestezili.yumurta çatmatma niye yapılıyo .yumurtaların çatlamıyomu bana öyle bişi yapmadı direk hsg dedi.
Çok bekledigin için öyle olmuştur canimtestteki cizgi dagildi ne bu simdi
Amann sancıdan qözüm qörmüyoki hiçbişeyiadet olmus canm bana kizdi zatn sana da kizar simdi
Ya sen bi kan versen cnmtestteki cizgi dagildi ne bu simdi
oldumm cm malesefAqlama cnm niye aqlıyosn ne qüzl eşin yanında sana destek oluyo bak bende adet oldm ama ümidimi yitirmedim bi dahaki ay a inşallah. Adet olmadnmı hala?
çektir cnm inş.rahimdede sorun yoktur senin tutunur bebişinİlk dr gittigimde kistim vardi yumurta olusuyodu ama gelismeden adet oluyodum o yüzden gonalf ve ovitrelle kullandim işe yaradi gebelik olustu ama tutunamadan düştü bende direk asilama deneyelim dedim dr da önce rahim filmi cektir snra gel konusalim dedi ama ben cesaret edemedim ve gitmedim bu ay adet olduktan snra gitcem dedigin gibi anestezili yapiliyosa cektircem
vermicem beklicemmm canim nedense icimde bi sabir var hic sabirlida degilimdir. ama bat gununu beklicm cnm. Allahtan umut kesilmez. kiz ben seni pek seviom yaa sirin sey yaa yerimmmYa sen bi kan versen cnm
kız sen çizgilerle bozdun kafa güzel oldu haa:) it bi kan testi ver burda çift çizgi gösteriyon habire yapta rahatla benceadet olmus canm bana kizdi zatn sana da kizar simdi
sen bunları salamuramı yapıyon sonradan nsl çıkıyo bu çizgiler canım yaa şaka gibi bizimkiler tertemiz bende baktım sabah hiç bi çizgi yoktu walla seninki normal değil yada bebiş varrtestteki cizgi dagildi ne bu simdi
hee deseydin haberim yokmuş gibi çek panpaabenim gorumcem 32 yasinda hemen 2. aynda hamile kaldi. bide istemeden oldu diyo hee ben de yuttum
bi da test sonucumu paylasmicm hihhhkız sen çizgilerle bozdun kafa güzel oldu haa:) it bi kan testi ver burda çift çizgi gösteriyon habire yapta rahatla bence
yok kız şaka yaptımm deme öylee .bi da test sonucumu paylasmicm hihhh
tatlim kuzum ben de saka yaptim sen de uzulme emi. daha yasin genc senin olur o olurrrr esin baski falan da yapmiomus rahat ol. koy ver gitsinyok kız şaka yaptımm deme öylee .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?