Allah yardım etsin yaa zor süreçlerbende pko var ama ileri düzey değilmiş yinede glifor kullanıyorum adetler düzenli şuan yedinci aydayım beş gün gecikmem var inş gebelik vardır beklentim büyük bu ay ama herseyede hazırlıklıyım idrar testi negatif dedi bugün ama hala umudum var hiç gecikmem olmazdı normalde
Ayyy bende kendime aynı seyleri söylüyorum umut işteOhh heyecan dorukta desene :) Her zamanki gibi hayirlisi neyse o olsun diyor ama ins hamilesindir demekten de geri kalmiyorum
Ayyy bende kendime aynı seyleri söylüyorum umut işteama bana öyle geliyorki hamile bile olsam kan tahlilinde öğrenecem o çift çizgiyi görme heyecanını hiç yaşayamayacam galiba o kadar çok test yaptım ki su yedi ayda yinede umut işte
Ya ben persembeye kadar sabredecem inş yine çıkmazsa idrar testinde umudumu azaltıp doktorun yolunu tutacamSirf cift cizgiyi gormek adina 3 aylik hamileyken felan al test yap. O zaman cikmasin bakalim o 2. cizgiNe zaman gidiceksin tahlile?
Ya ben persembeye kadar sabredecem inş yine çıkmazsa idrar testinde umudumu azaltıp doktorun yolunu tutacamama inş silikte olsa görürüm zaten bir hamile kalayım kanda kesinleşsin hemen test yapacam yine o çizgiyi görmeden bırakmayacam testleri bu artık benim hakkım yeterki olsun sende şuanki durum Nasıl
İyi geceler... Allah herkesin gönlüne göre versin inşBeklemek de en zoru. Hadi bakalim umarim guzel haberlerle gelirsin. Olmazsa da bir dahaki ay olur NapalimBen su an reglim. Bitse de baslasak diye bekliyorum
Iyi geceler yarin gorusuruz
Ayy cnm jnsallaaaah agustos anneleri de olur cok problem degilKizlar turk lokumu 2016 haziran anneleri topigindebizi terk etti ee isi kalmadi bizle :) insallah bizde bu ay hamile kaliriz da cumbur cemaat temmuz annelerine katilirizzzz. Aminnnnn altaylimm cicekkokusu @Annesiym @merveaydin
insaallah senin de en kisa zamand olur hayirisiyla :) ben 10 aydir denyiorm.zamani gelmemis dahaHosbulduumm :)
Oncelikle Endometriozis hastasiyim. Ilac kullandim hic kist kalmadi ama etkisi halen devam etmekte sanirim. Sonrasindaysa bitmek bilmeyen enfeksiyon. Bu nedenle surekli ara vermek zorunda kaliyoruz denemeye. Tiroid ve sut hormonuyla sorunlarim var bunlar icin de ilac kullaniyorum. Ayrica servikal problemlerim de mevcut
Sizler ne asamadasiniz. Kacinci denemeler? Umitli miyiz bu aydan ?
yok kız ben hem temmuz annelerinde hem de burdayım şekerimm :))tebrikler canm. sen de kos hadi turk lokumunun topigineee terket bizi :))))
cnm ümidini itirme...sadece 2 kez oldu..biri yum.ertesi günü diğeri de yum.3 gün sonra..allah nasip etsin yeter .benim de hiç ümidim yoktu...inşşş.tutmuşşturr :)bata 11 gun kaldi ama bu ay iliski olmadigi icin gayet relaxsim bi de tutuomusss ne kadar sevinirim
nasıl yanii...senin hcg 65 çıkmammış mıydı?Kızlar hasta oldum bidaki aya kaldım nie böyle oluyo anlamadım
Yok benim 21 çıktı cnm mavisin 65 dinasıl yanii...senin hcg 65 çıkmammış mıydı?
üzülme canımm.. oluyor zamanı gelmemiş demekki.. ben öyle düşünerek avutuyorum kendimi.. sende kötü düşünme değerin 21 çıkması döllenmenin olduğunu ancak tutunasmadığını işaret eder.. demekki hamile kalabiliosun tüplerin tıkalı değil çatlama oluyor.. böyle düşünerek teselli et kendini..Yok benim 21 çıktı cnm mavisin 65 di
çok geçmiş olsun.hayırlısını diliyorumYok benim 21 çıktı cnm mavisin 65 di
öyle yapıyorum cnm baska doktora gıdıcem bu sefer klomen kullanmicamüzülme canımm.. oluyor zamanı gelmemiş demekki.. ben öyle düşünerek avutuyorum kendimi.. sende kötü düşünme değerin 21 çıkması döllenmenin olduğunu ancak tutunasmadığını işaret eder.. demekki hamile kalabiliosun tüplerin tıkalı değil çatlama oluyor.. böyle düşünerek teselli et kendini..
biz bu ay doğal kürlerle deneyeceğiz.. çünkü kimyasal gebelikte ya sperm kalitesinin düşün olması yada yumurta kalitesinin düşük olmasıda tetikliyor. o yüzden sperm kalitesini yükseltmek için eşim keçiboynuzu kürü kullanıo bende incir kürü.. sende dene istersen..öyle yapıyorum cnm baska doktora gıdıcem bu sefer klomen kullanmicam
Canım geçmiş olsun. Insallah diğer aya verirsin müjdeyiKızlar hasta oldum bidaki aya kaldım nie böyle oluyo anlamadım
bnede oyle yapıcam canım bu ay kürden faydalanıcaz bakalım kür kullanıp hamile kalan olcakmı aramızda inş olurbiz bu ay doğal kürlerle deneyeceğiz.. çünkü kimyasal gebelikte ya sperm kalitesinin düşün olması yada yumurta kalitesinin düşük olmasıda tetikliyor. o yüzden sperm kalitesini yükseltmek için eşim keçiboynuzu kürü kullanıo bende incir kürü.. sende dene istersen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?