Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dongun kaç gunde bir cnm .erkende olabilir bence[/QUOTE]E="minesuu, post: 43460955, member: 709937"]kizlartr bisiy sorcam erken yumurtlama olabilir mi ben galiba 11. gun yunurtladim. kafam cok karisik
ya nirmalde ben her ayin 16 sinda sasmaz adet olurdum ay kac cekerse ceksin. ama korunmayi birakinca her ay bir gun sonraya atmaya basladi.UOTE="minesuu, post: 43461113, member: 709937"]Dongun kaç gunde bir cnm .erkende olabilir bence
İnşallah canım inşallah aqzın bal yesin qöbüşünde bebişteyze oluyoruzdur insallah minnak ben burdayimmm diyodurr
İnşallah canım inşallah aqzın bal yesin qöbüşünde bebiş
kendi bilir yakinda benden farki kalmicak kardes kardes yatiyoruz simdilik [/QUOTE
Allah yardimcn olsun.hicmi tik yok .yani herzamnmi oyle
Inşallah kuzum yaaa biz birbirimizi terk etmeyelim amaKizlar turk lokumu 2016 haziran anneleri topiginde bizi terk etti ee isi kalmadi bizle :) insallah bizde bu ay hamile kaliriz da cumbur cemaat temmuz annelerine katilirizzzz. Aminnnnn altaylimm cicekkokusu Annesiym @merveaydin
İnşallah canım inşallahKizlar turk lokumu 2016 haziran anneleri topiginde bizi terk etti ee isi kalmadi bizle :) insallah bizde bu ay hamile kaliriz da cumbur cemaat temmuz annelerine katilirizzzz. Aminnnnn altaylimm cicekkokusu Annesiym @merveaydin
Allah yardımcın olsun hiçmi tık yok yani her zaman mı öyle yazmş cnm senin msja karışmış yazdıqı altını okuhayirdir canim ? ebrulic_9 ????
BencedeInşallah kuzum yaaa biz birbirimizi terk etmeyelim ama
ben de anlamadim cnm. benimki bugun geldi gec iceri dedi bana yuru git dedim yumurtlama haftamda olmadi olmadi simdi gelmis gec iceri dio bana. tatildeydik hava degisimi etkiledi sanirim. ebrulic_9Allah yardımcın olsun hiçmi tık yok yani her zaman mı öyle yazmş cnm senin msja karışmış yazdıqı altını oku