Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak icin ne yapmalıyım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tavsiyem hamile kalmaliyim diye kendini şartlandirmaman ve bu saate kadar egerki uyumadisan uyuman hormonlarin gece sen uyurken gereken gorevlerini yerine getirsin :)

8'de uyudum 15 20 dk önce uyandım kendimi şartlandırmıyorum ama sürekli öyle düşünmek zorundaymışım gibi hissediyorum
Hayir bunu vucuduna yapma ben bunu yapa yapa 5 sene bekledim vucudun sen anlamadan kasiyor kendini genemi olmicak diye bi kadin dogum doktorum soylemisti bu kafayla olmaz diye relaks demisti ne zaman cocuk dusuncesini saldim rabbim. Sen bilirsin dedim 2. Ay hamile kaldim 5 senenin sonunda :)

Ya geçici olarak eşimle köydeyiz ve gerçekten millet beni köydekilerle yarış halinde tutmus ne zaman bebek olucak hamilemisin diye soruyolar günümün çoğu bunu düşünmekle geçiyor bendemi sorun var diye strese kapılıyorum

Hayir canim hic stres yapma allah dogru zamani ve vakti biliyor sizene de bu ozel bi soru buna esimle ben karar veririz de patavatsiz insanlar seni cok iyi anliyorum 5 senem oyle gecti 5 aylik evlisin daha tadini cikar istemiyoruz suan de ama tabi sen denemeye devam et kendin istiyorsan :) millete bakma cocuk cok buyuk bi sorumluluk once kendine sor ben hemen bu sorumluluga girebilirmiyim diye bosver köy teyzelerini :)

çok teşekkür ederim konuşmak iyi geldi

Herzaman gel konusalim insana iyi geliyor bazen burasi bak ben 5 sene cocuk bekledim simdi oglum iki bucuk yasinda plansiz gebe kaldim hic igtimal vermezken vana acildimi kapanmiyor ona göre
Çok teşekkür ederim allah bağışlasın ❤❤

Birde cok birseyler yapmak istiyorsan sogan suyu ic bakalim 1 hafta sonra birak o donem sogan suyu iciyordum adet olamiyorum diye faydasi nekadar vardir bilemem tabii
Benim düzensiz regl sürecim var 2 3 ay geçtiğide oluyordu şuanda belirtilerjm vsr gögüs ağrısı mide bulantısı mide yanması ve çok akıntım var regl ağrısı asla çekmiyordum ilk defa oldu yarın test alıp yapıcam soğan suyunu çok önerdiler vakit bulursam yapacağım inşallah yaşım 17 18'e giricem yakın zamanda bazıları yaşından dolayı olabilir diyo ama alakası yok

Sen daha cok gencsin hic kafana takma olur vakti ve zamani var unutma benim yapmadigim sey kalmamisti gitmedigim doktor rabbime teslim et kendini o vaktini biliyor canim

Herkese iyi geceler hamile kalmak istiyorum denesemde olmuyor 5 aylık evliyiz sorunda yok tavsiye verebilirmisiniz
Merhaba 4 yıllık evliyim daha önce düşüğüm oldu şuan 6 haftalık hamileyim şükür bir buçuk ay önce folik asite başladım ne olur nolmaz diye hergün bir tane içtim balık çok tükettik sarımsak soğan sebze meyve çok yedim daha önce çalıştığım için bu kadar sağlıklı beslenemiyordum yumurtlama tarihlerimde ilişkiye girdim birde vakıa suresi yasin suresi okudum namazlarımda dua ettim sanada tavsiye ederim Allah nr zaman nasip ederrse o zaman olur canım benim ben 4 yıl bekledim inşallah sağlıkla gelir Allah sanada hayırlısını nasip etsin üzme kendini sadece beslenmene dikkat et gerisi Allahtan

belirtilerim var bugun esim alacakti test ama eczabe kapalıymış yarin gidip alicaz ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…