- 4 Haziran 2020
- 115
- 173
- Konu Sahibi BaLPorSuguMm
Merhaba hanımlar. Ben ve eşim ikimizde 23 yaşındayız. 1 yıllık evliyiz ve artık çocuk istiyoruz. Ben çok meraklı ve araştırmacı bi insanım. Sürekli araştırıp okuyorum. Neyi nasıl yapmalıyım. Mart ayından beri düzensiz olarak korunnadız ilişkiye giriyoruz bu ay bi düzen kararı aldık ve adet bitiminden itibaren günaşırı çalışma yapıyoruz mart ayında ön muayne amaçlı kadın doğuma gittim ultrasonla baktı bi sorun yok dedi hormon testi istedi ama yaptıramadım şansıma korona çıktı saolsun. neyse sonra adetim düzensizleşmeye başladı korunmasız birliktelik sürecinde 3 ay boyunca tabi 33 gün 25 gün 33 gün şeklinde oldu. Sonra ben arkadaşımdan soğan kürü duydum oda 4 ay denemiş olmayınca soğan kürüyle ilk ay hamile kalmış tabi ben bu süreçte soğan kürünede başladım. 8 gündür içiyorum sabah akşam. Şimdi sorum şu ben sigara kullanıyorum uyku düzensizliğim çok beslenme düzensizliğim var kendimi nasıl motive edebilirim bilmiyorum açıkcası eşim söyleniyo bu konularda hep ama ben o söylendikçe daha çok bunalıp sigaraya sarılıyorum söyleme şeklinden kaynaklı sanırım.Ayrıca biz 7 yıllık sevgililik sonrası evlendik o benim 16 yaşım beraber büyüyoruz şimdik 3. Yol arkadaşı olarak ortak paydamızı dünyaya getirmek istiyoruz Allah izin verirse. Ama eşim bi erkek olarak bana psikolojik destek olamıyor kendime bu gebeliğe hazırlık ve gebelik sürecinde yoldaş arıyorum. Siz neler yapıp nasıl motive oluyosunuz. Beni ruhen ve bedenen hamileliğe hazırlar mısınız lütfen.. söz veriyorum dinlicem sözünüzü gerçekten..