Hamile kalmak için Mekke'den gelen meyve

Banda ark annesi getirdi adem meyvesi deniyor bende kırdım içindeki beyaz kaynattım suyu içtim sonra rende gibi bal karıştırıp yedim olmadı nasip değilmiş allah hepimize şifa versin rabbim kim istioyosa evlat nasip etsin sağlıklı hayırlı bir evlat aminnn

Banada Geldi henüz denemedim nasil yapacagimdan emin olmak icin arasdirdim buldugum önerileride paylasmak istedim insallah bi faydasi olur Allah yardimcimiz olsun insallah

Bu meyveler ben de getirttim birini ben birini de komşuma vermiştim ikimiz aynı anda içmeye başladık onun 13 sene çocuğu olmamış sonradan bir çocuğu oldu ikinci çocuğu olmadığı için vermistim o ay hamile kaldı komşum ama benim 4 sene oldu hala çocuğum yok yani bunlarda nasip işi Allahım benimle birlikte araya dileyen herkese versin inş. Hiç bi kadını anne olmamakla sınamasın.

Merhaba arkadaşlar,
Ben de meyveyi bu ay kullanmaya başladım, sonuç alırsam tekrar yazacağım,araştırıp öğrenebildiğim kullanma şeklini yazayım:
Mekkede veren satıcı su ve bal gibi işaretlerle anlatmış,bende 4 tane vardı bizde dış kabuğunu kırıp attık çünkü odun gibi bişey yenilecek kısma benzemiyordu.
İçi beyaz kısmı gerçekten çok sert birazını balta gibi bi keserle kırdık, bunları 1,5 litre kadar suya koyup yarım saat kaynattım sabahları aç karnına içiyoruz eşimle.kaynayınca bile yumuşamadı o şekilde yenmesi mümkün olmuyor.
Birde beyaz kısmın rendelenme yöntemini bulduk,kerpeten gibi ingiliz anahtarı gibi bir sabitleyici ile meyveyi sıkıcıa tutturduktan sonra rendenin püre yapmaya yarayan en küçük delikleriyle rendeledik gerçekten un gibi ufalanabiliyor bu sayede , bunu da bala karıştırdık sabahları bir tatlı kaşığı kadar yiyoruz.Umarım doğru kullanımdır,Allah hepimize yardım etsin.

SSonucunuz olumlu mu?

Benimde bir arkadaşım verdi bu ay başlıycam kaynatıcam kurdum hepsbi birlikte kaynatıcam içinin o çekirdeğini de kaytarıp sonra rende yapıp balla karıştırcam inşallah olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…