-
- Konu Sahibi tomurcukkk
Banada geldi bu meyveden inş şifa olur banada
arkadaşım bana da geldi bu meyveden hacdan...ordaki satıcılar içindeki dövülüp balla karıştırılıp yenecek demiş... ben de napıcamı bilemedim size bir faydası oldu mu? fayda gören varsa lütfen bi cevap yazın...
Ben de dış kabuğunu kırdım nasıl yapacağımı bilmediğim için öylece duruyor bozulmasın kızlar nasıl yapılacak bu
Çok sevindim sizin adınıza sağlıcakla büyütün yavrunuzu rabbim isteyen herkesi evlat sahibi yapsınmeraba arkadaşlar bu meyveden bana da geldi.kullandığım ay hamile kaldım.artık meyve mi sebep başka bir şey mi bilmiyorum.merak edenler için nasıl kullandığımı yazayım.meyveyi eşim güç bela kırabildi.bütün parçaları toplayıp 1 litre suda kaynattım,soğutup süzdüm. 7 gün boyunca her sabah aç karnına 1 çay bardağı içtim.içmeden önce mutlaka abdest aldım ve 3 ihlas 1 fatiha okudum.ayrıca her gün hz. zekeriyyanın duasını okudum. İnşallah size de şifa olur.
Canım mrb sendemi bu meyveyi yedikten sonra hamile kaldın yoksa tüp bebek mi? Bende gelecek ay tüp bebek tedavisine başlıycam tekrar merak ettimcanim bendede o hurmadan var eski yazilarini okudim suan hamilesin dimi nasil oldu hurma ise yaramismiydi rabbim sana bagislasin evladini brnim icinde dua et lutfen
Adetliykenmi başladın içmeye canım yoksa bitmismiydimeraba arkadaşlar bu meyveden bana da geldi.kullandığım ay hamile kaldım.artık meyve mi sebep başka bir şey mi bilmiyorum.merak edenler için nasıl kullandığımı yazayım.meyveyi eşim güç bela kırabildi.bütün parçaları toplayıp 1 litre suda kaynattım,soğutup süzdüm. 7 gün boyunca her sabah aç karnına 1 çay bardağı içtim.içmeden önce mutlaka abdest aldım ve 3 ihlas 1 fatiha okudum.ayrıca her gün hz. zekeriyyanın duasını okudum. İnşallah size de şifa olur.
Bu meyvenın suyunu ıctıkten 8 ay sonra hamıle kaldım oglum sımdı 3 yasındabanada babaannem getirmişti
fakat bana faydası olmadı.
rendelenebiliyor rendeleyip 1 bardak ılık suya karıştırıp 1 çay kaşığı kadar 1 hafta içmiştim sabah aç karnına.