Hamile kalmak için Mekke'den gelen meyve

Banada geldi bu meyveden inş şifa olur banada

arkadaşım bana da geldi bu meyveden hacdan...ordaki satıcılar içindeki dövülüp balla karıştırılıp yenecek demiş... ben de napıcamı bilemedim size bir faydası oldu mu? fayda gören varsa lütfen bi cevap yazın...

Arkadaslar bende bu meyvenin nasil kullanildigini tam bilemeyen ve bildigimdende emin olamayanlardanim ... oncelikle annemler bu mwyvedwn getirdi hacdan ilk olarak esimle beraber kirdik ve burda yazanlar uzerine kaynattik yc gun icebildim adetten ciktiktan sonra hemen bozuldu o ay asilamada yaprirdim aonuc husran annemler bu ay bana birak arkadasimin tarif ettigi gibi dedi ve uc bardak yakin suya dis kabugu kirip icinide rendelemeyip attik aksamdan bekletip dolapta sabahtan bir cay bardagi iciyorum aksam bir bardak ilave sabah ac karnina ic ve bol bol sukur ve dua tabiki insallah guzel bi sonuc alirsam paylasirim... ama yilmadan uc kere deneyin derim ben ki 4 asilama yaptirdim pes etmedim

Mrb kızlar banada Fransada ki teyzem iki tane getirdi komşusu yapmış iltihap için demiş komşusu kırıp rendeliyomuşsun ve bi ot daha var yanında be olduğunu bilmiyorum onuda havand ezip balla karıştırıp hergün bir kaşık yesin demiş ama ölçü vermemiş ne kadar bala ne kadar ot ne kdrbu meyveden hiçbir fikrim yok yani

Cennet hurmasi diyorlarmis galiba adina... Banada geldi bulundugumuz yerde bi ablanin 7 sene sonra bu sayede olmus bebegi ama ben yanlis yapmisim (icindeki beyaz yerin icinden su cikiyormus cikarsa suya ekleniyomus, cikmazsa meyvenin kendi 7 bardak suda kaynatilip 7 gun boyunca hergun 1 tane meryem suresi okunup yatarken 1 bardak icilecekmis ve okuyan erkek olacakmis birde icinde secde ayeti geciyormus okuyan secdesini yapiyormus... Rendeleme falan demissiniz ama olmuyor cok sert biz matkapla ugrastik matkabin ucu kirildi o derece yani

Evet kuzlar sonuç yokmu kimseden lütfen yardımcı olun benimde yarın gececek elime inş

Ben de dış kabuğunu kırdım nasıl yapacağımı bilmediğim için öylece duruyor bozulmasın kızlar nasıl yapılacak bu

Ben de dış kabuğunu kırdım nasıl yapacağımı bilmediğim için öylece duruyor bozulmasın kızlar nasıl yapılacak bu

canim bendede o hurmadan var eski yazilarini okudim suan hamilesin dimi nasil oldu hurma ise yaramismiydi rabbim sana bagislasin evladini brnim icinde dua et lutfen

Arkadaşlar bu meyveden bana da getirdiler nasıl kullanacagimizi bir kağıda yazmışlardı.ama ziyan etmek istemedigim için henüz kullanmadim.meyvenin ismi dom meyvesi meyve suda haslanacak o zaman yumusuyormus bilinen dualar okunacak suyu içilecek ve içinden. Çıkan orta kısmı yenecek.hem erkek hem bayan kullanacakmis meyveyi.bu ay denemeyi düşünüyorum.sonucu bir dahaki aya bildiririm.

meraba arkadaşlar bu meyveden bana da geldi.kullandığım ay hamile kaldım.artık meyve mi sebep başka bir şey mi bilmiyorum.merak edenler için nasıl kullandığımı yazayım.meyveyi eşim güç bela kırabildi.bütün parçaları toplayıp 1 litre suda kaynattım,soğutup süzdüm. 7 gün boyunca her sabah aç karnına 1 çay bardağı içtim.içmeden önce mutlaka abdest aldım ve 3 ihlas 1 fatiha okudum.ayrıca her gün hz. zekeriyyanın duasını okudum. İnşallah size de şifa olur.

Çok sevindim sizin adınıza sağlıcakla büyütün yavrunuzu rabbim isteyen herkesi evlat sahibi yapsın

canim bendede o hurmadan var eski yazilarini okudim suan hamilesin dimi nasil oldu hurma ise yaramismiydi rabbim sana bagislasin evladini brnim icinde dua et lutfen
Canım mrb sendemi bu meyveyi yedikten sonra hamile kaldın yoksa tüp bebek mi? Bende gelecek ay tüp bebek tedavisine başlıycam tekrar merak ettim

Adetliykenmi başladın içmeye canım yoksa bitmismiydi

Arkadaşlar, bu meyvadan kullandığım ay hamile kaldim. Çok da inanmi yordum ama oldu ki hormonal değerlerim çok kötüydü. Doktorlar tedavi ile bile çok umutlanma demişti.. Ancak birde ben tarçın corekotu ve bal karistirip kullandım 1 ay boyunca isteyen herkese Rabbim nasip etsin

Kızlar merhaba. 1,5 senelik evliyiz doktara da gittik bir sorun yok her ikimizde de .Bu meyveden banada geldi 5 aydır duruyordu nasıl yapıldığını bilmediğim için yapmadım. 4 gün önce eşimle beraber yaptık. kabuğunu kırdık içinden çekirdek çıktı herşeyini 1 litre suyla kaynattım soğuyunca süzdüm sabahları aç karnına abdest alıp 1 çay bardağı içiyorum. 3 gün oldu dua ediyorum içerken bakalım rabbim nasip etçek mi sonucu sizinle payşaşıcam inşallah rabbim herkesin gönlüne göre verir inşallah

banada böyle bir meyve geldi..zorla kırdık ..normalde bala karıştırıp yiyin demisti ama mümkün değil kıramadık..olduğu gibi kaynatıp birer yudum içebildik...

Rocco meraba.bende şimdi bu meyveden kullanmayı düşünüyorum ablam umreye gittiğinde getirmişti ben bi defa ölü doğum bir defa da düşük yaptım acaba bi faydası olur mu.sen ne durumdasın iyi haberlerini alırsam bana da umut olacak..

BU HAC MEYVESINDEN BANADA GELDİ BIRDE YANINDA MERYEM ANA OTU GETIRDILER IKISINI AYNI ANDA KULLANSAM ZARARI OLUR MU ACABA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…