Hamile kalmak için Mekke'den gelen meyve

tomurcukkk

Başlangıç kg: 117 Güncel kg : 70,9
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2010
11.869
29.414
Bana Mekke'den bir meyve geldi.Portakal kadar büyük keçi boynuzu renginde.Çok sert ve kırılması güç.Kaynatılıp içildiğinde hamile kalındığını söylediler.Böyle bir şeye karşılaşan varsa kullanımı nasıldır ve gerçekten sonuç ver di mi arkadaşlar bilgisi olan varsa Allah rızası için paylaşsın...

bana kayınvalidem ümreye gittiği zaman getirmiş bir meyve ama görmedim. o ay hamile kalmıştım alamadım,sonra kaybettim bebği şimdi ne oldu sormadım hala duruyor mu unutmuşum bir sorayım.

Meyveyi zar zor kırdık içinden beyaz mermer gibi bişey çıktı.İçini dışını kabuğunu ne varsa işte hepsini 1 litre suya koyup kaynattım.Sürahiye süzdüm.Her sabah aç karnına 1 çay bardağı içiyorum.Allah'tan hayırlısı.Eğer bi gelişme olur da hayırlısı ile hamile kalırsam sizlerle paylaşırım...

selamün aleyküm arkadaşım banada annem verdi bu bahsettiğin meyveyi adını bilmiyoruz hacıdan getirmişler aynen anlattığın gibi keserle zor kırdık beyaz mermer gibi ortasındaki çekirdek bunu satan arap ortasındaki çekirdeği yiyecek demiş ne mümkün dişler gider alimallah bende suya attım içiyorum bakalım sonucunu yazarsan sevinirim şifa şüphesiz ALLAHtan MEVLA görelim neyler ...ne eylerse güzel eyler

bu meyveyi duydum ama görmedim. bahsettiğiniz gibi, çok sert ve ortasında bi beyaz sert çekirdek kısmı varmış.

yengem, 10 sene önce falan bununla hamile kalmış. 3 tane getirmişler birileri ona. 4 sene beklemişti hamile kalmak için. içtikten sonra, devam ederken yani, 3. ayda hamile kalmış. bana da bahsetti ama, nerden bulucam bu meyveyi.

1 tanesini kırmışlar, herşeyini bir büyük tencere suya atıp kaynatmışlar. suyun miktarını bilemiyorum. kaynatılan suyu süzüp, soğukta balkonda tutmuşlar. o suyu sabah aç karnına içmiş her gün, bitene kadar. diğerini de aynı şekilde.. diğerini de... 3. meyvenin suyunu içerken, hamile kalmış. bittikten sonra da hamile olduğunu öğrenmiş.

banada geldi o meyveden ama tam nasıl olacağını bilmiyorlardı.1 tane var bende.adetliyken mi başlasam farkeder mi?aşılama yaptırcam hemen başlayayım içmeye suyunu. var mı acaba faydasını gören???

banada geldi o meyveden ama tam nasıl olacağını bilmiyorlardı.1 tane var bende.adetliyken mi başlasam farkeder mi?aşılama yaptırcam hemen başlayayım içmeye suyunu. var mı acaba faydasını gören???

valla, 10 sene evvel, yengemin yumurtlama gününden falan haberi yoktur heralde diye düşünüyorum.
bizler şimdi bilgiye kolay erişiyoruz, ne dakka yumurtladığımızı bile tespit edebiliyoruz.

o sebeple, ne gün başladığının bi önemi olduğunu düşünmüyorum.
başla ilk uygun zamanda arkadaşım.

banada babaannem getirmişti
fakat bana faydası olmadı.
rendelenebiliyor rendeleyip 1 bardak ılık suya karıştırıp 1 çay kaşığı kadar 1 hafta içmiştim sabah aç karnına.

bana kayınvalidem ümreye gittiği zaman getirmiş bir meyve ama görmedim. o ay hamile kalmıştım alamadım,sonra kaybettim bebği şimdi ne oldu sormadım hala duruyor mu unutmuşum bir sorayım.

topraksu nasıl kullandın yardımcı olabılırmısın ınş sıteden ayrılmamıssındır. bana dun geldı bu bıtkıden ıcındekı suyu ıceceksın dedıler sen kırıp kaynatıp suyunu ıceceksın dıyorsun yardımcı olabılırmısın.

banada babaannem getirmişti
fakat bana faydası olmadı.
rendelenebiliyor rendeleyip 1 bardak ılık suya karıştırıp 1 çay kaşığı kadar 1 hafta içmiştim sabah aç karnına.

arkadşlar eger şuan hamileyseniz yada bebeğiniz dünyaya geldiyse sağlıkla büyütmenizi sağlıkla kucagınıza almanızı nasip etsin Allah.topik eski ama bnm elime yeni geçti bu meyve umreden annem getirdi
adam işaretlerle dövceksiniz yiceksiniz gibi işaret yapmış ama
ben en üstte hindistan cevizi gibi olan kabugunu kırdım içinden yine kahverengi çok sert bir çekirdek çıktı rendelediğimde boz beyaz bişey var alt kısımda ama okdr sertki rendelenmiyor çok ufak yerini rendeleyip gördüm o beyazlıgı. tekrr kırsam içinden sadece beyaz kısım mı çıkıcak zebil etmekde istemiyorum.sizler daha sonra nasıl kullanılacagı hakkında bilgi sahibi olup denediyseniz lütfen paylaşırmısınız. şimdiden tşkler

bu meyveden banada getirdiler ama nasıl yapılacak bilmiyorum:44:
kaynatacaksın dediler ama nasıl kırıptamı kırmadanmı kaynayacak:26:

öncelikle yüceler yüce RABB'İ-M açılan ellerinizi bos cevirmesin..
Bende elhamdulillah bu meyveyle hamile kaldm.. kullandıktan 2 ay felan sonra... Ben de tam olarak nasl kullanılıo bilmiyorum ama ben su sekilde kullandm kabuklariyla ve icinde ki cekirdekleri de birlikte kaynattim 3 bardak su da.. tabi ortasinda ki cekirdegi de zor olu ama boldk bi kac parca haline geldi onunla birlikte kaynattm.baya.. boyle artk kabuklari soyulmaya baslamisti kaynarken.. sonra aldm o sudan bi su bardagi esim bi su bardağı ben ictik adetimin ortalarindaydi.. sonra birliktelik oldu tabi ben o suya 10 tane YA MÜTEKKEBBİR (C.C) cekip dua ettim.. daa sonra atmadm o meyveyi bi surahiye koydum.. gece su doldurup sabah iciodum boylelikle bi kac gun daa iciodm.. sonra bi baktm meyce bozulms kuf tutmus sanrm o hafta su koymayi unuttugumdan.. daa sonra bi kac gun sonrasi hamile.oldugumu ogrendim elhamdulillah...

bu meyveden banada getirdiler ama nasıl yapılacak bilmiyorum:44:
kaynatacaksın dediler ama nasıl kırıptamı kırmadanmı kaynayacak:26:

Umarm cevabi gorursn bacm..

tşkler öncelikle mesajınızı gördüm :)
şunu söylemeliyim ki 2 adet bulunmaktaydı bende, çok ugraştım kırmak için eşim başına geçmişken de 2 meyvenn birden dış kabuklarını kırdırdım ve malesef attım o kısmı yenmicekmiş diye duyunca (( bende şuan o en dış kabugun içinden çıkan fındık kabugu gibi ama ceviz kadr sert çekirdek kısmı duruyor
bugün yarın adet günüm eger adet olursam bu ayda senn dediğin gibi kaynatarak denerim.
şunu da sormak istiyorum ne kdrdır bebek istiyordunuz sende veya eşinde herhangi bir problem varmıydı ?

Allah razı olsun cevabınız için...
benim ki hala duruyo nasıl kullanıcağımı bilmediğim için kaynatmamıştım
sizin hamile kalmanıza vesile olmuş inş bizler içinde vesile olur...
hiç kırmadanmı kaynattınız yani?

Son düzenleme:

Mesajı gec gördm k.bakma tel bozuk.. 1,5 sene istedik olmuyodu problem yoktu ama olmuyodu elhamdulillah bu sayede oldu bi de bol bol dua etmek lazm yusuf süresi okunuyomus 7 gun cocuk niyetine...

inşaALLAH ALLAH AZZE VE CELLE tez zamanda nasip etsin sizlere ve tüm isteyenlere... Umutsuz olmayan bi ayette yazıo ki " VE ZAMANI GELDİĞİNDE RABB'İN sna gönlündekini vercek seni hoşnut kılacak"...
Yok canm ben kirdm icindekini de bi kac parcaya anca bölebildim, sonra kabuklariyla beraber kaynattm.. sonra atmadm onları dedgm gibi kullandm...

Arkadaslar. Halamada bu meyvedan geldi dün elimize ulaştı nasıl oldugnu daha öne hamile kalan bayanlar tekrar acıklamalı bir şekilde nasıl yapıldıgnı yazarlarmı lütfen. VE DUA OKDUNUZMU HİÇ. okuduysanız hangı duayı okudunuz. Nasıl kaynatıp itiniz Tesekkür ederimm cevapp bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…