• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak için manevi reçetem ❤

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm salatı tefriciye cek eger ezbere biliyorsan tv izlerken falan cekebilirsin. Ben Vajinusmusu yasarken cekmistim bi kac kez cok sukur kabul oldu duam

Cnm salatı tefriciye cek eger ezbere biliyorsan tv izlerken falan cekebilirsin. Ben Vajinusmusu yasarken cekmistim bi kac kez cok sukur kabul oldu duam

Evet çekiyorum canım 900 oldu sayım grnelde onu adetliyken çekiyorum şimdi yasinime ağırlık vermem lazım çünkü sayı çok fazla, tv kullanmıyoruz ama bence tv izlerken çekmek uygun değil

Evet çekiyorum canım 900 oldu sayım grnelde onu adetliyken çekiyorum şimdi yasinime ağırlık vermem lazım çünkü sayı çok fazla, tv kullanmıyoruz ama bence tv izlerken çekmek uygun değil
Hic araştırmadim acikcasi cnm ben öğretmenim okuldayken bos derslerimde bos oldugumda hep cekiyodum simdi de evde cekiyorum

Herkese selamlar 🌸🌼
Yaklaşık 16 aydır bebek istiyoruz henüz hiç hamile kalamadım burda kaçıncı konu açışım bilmiyorum ama yaptıklarımı daha düzenli yapmak adına bu konuyu açıyorum😊

Her gün yapacaklarım ❤

1) 818 istiğfar çekmek🌸

2) 1 tane Meryem suresini bir bardak suya okuyup içmek.🌸

3) 500 yasine başladım ondan okuyabildğim kadar okumak. 🌸

4) 41 Fatiha okumak. 🌸

5) 4444 Salatı tefriciyeden okuyabildiğim kadar okumak. 🌸

6) 2 rekat hayırlı evlat olması için hacet namazı kılmak. 🌸

Bu ay her gün düzenli olarak bu 6 maddeyi yapmaya gayret edicem inşaAllah..

Rabbim birinden birini vesile kılsın..
RABBİM tüm evlat bekleyenlere hayırlı evlatlar ihsan etsin.. 🌸🌸

İnşallah en kisa zamanda göbüşün dolar tatlım
Birde teheccüd namazı kılıp o vakitte okusan çok daha tesirli olur. Gönlündeki ferahlığı hissedersin...

Hic araştırmadim acikcasi cnm ben öğretmenim okuldayken bos derslerimde bos oldugumda hep cekiyodum simdi de evde cekiyorum

Maşallah tabiki çekmen çok güzel
Ama başka bi şeyle meşgul olmadan çekmek daha uygun olur çünkü kalp bi anda 2 şeyle meşgul olamaz ondan bide salatı tefriciye de bir salevat çeşidi saygısızlık olabilir ondan dedim canım 😊

İnşallah en kisa zamanda göbüşün dolar tatlım
Birde teheccüd namazı kılıp o vakitte okusan çok daha tesirli olur. Gönlündeki ferahlığı hissedersin...

Amin Allah razı olsun canım evet Ramazan ayında hep kılmaya çalıştım ama şimdi geceler çok kısa ve biraz zorlanıyırum açıkçası teheccüde kalkarsam sabah namazım riske giriyor onun için bu ara hiç yapamadım :(

Amin Allah razı olsun canım evet Ramazan ayında hep kılmaya çalıştım ama şimdi geceler çok kısa ve biraz zorlanıyırum açıkçası teheccüde kalkarsam sabah namazım riske giriyor onun için bu ara hiç yapamadım :KK43:

Cuma geceleri imsak vaktine 20 dk kala uyanıp , sabah namazını kılıp uyuyabilirsin.
Ben meryem suresinin 5.ve 15.âyetlerini yazıp suya koymuştum yazı silinince kağıdı çıkarttım. Bu suyu içtim su bitmeden oğluma hamile kaldım. Birde muammed ismimi harekesiz yazdım minik minik 40 tana. 40 gün yuttum. Dua ettim Allahım habibiMuhammed ismi bedenimde iken hayırlı zürriyet yarat. İki cihanı onun için yaratan Rabbim... ve ikisi çok tesirli oldu bence. Oğlum 7 yaşında. Bin şükür çok şükür.

Cuma geceleri imsak vaktine 20 dk kala uyanıp , sabah namazını kılıp uyuyabilirsin.
Ben meryem suresinin 5.ve 15.âyetlerini yazıp suya koymuştum yazı silinince kağıdı çıkarttım. Bu suyu içtim su bitmeden oğluma hamile kaldım. Birde muammed ismimi harekesiz yazdım minik minik 40 tana. 40 gün yuttum. Dua ettim Allahım habibiMuhammed ismi bedenimde iken hayırlı zürriyet yarat. İki cihanı onun için yaratan Rabbim... ve ikisi çok tesirli oldu bence. Oğlum 7 yaşında. Bin şükür çok şükür.

Allah razı olsun canım bende her gün meryem suresini bir bardak suya okuyup içiyorum Rabbim vesile kılsın
Bu ayetleri tükenmez kalemle mi yazmıştın onu bende yaparım belki

Allah bağışlasın canım bu arada ömrü hayırlı bereketli olsun 🌸🌸🌸

Allah razı olsun canım bende her gün meryem suresini bir bardak suya okuyup içiyorum Rabbim vesile kılsın
Bu ayetleri tükenmez kalemle mi yazmıştın onu bende yaparım belki
Evet tükenmez kalemle. Şimdide yapıyorum bi oğlum daha olsun istiyorum. Sağlıkla hayırlısıyla.
Allah bağışlasın canım bu arada ömrü hayırlı bereketli olsun 🌸🌸🌸

Amin teşekkürler. Darısı sana ve bekleyen kardeşlerine olsun.

Eveet 31 Mayıs günü yaptıklarım

818 istiğfar çektim 🌸
41 Fatiha okudum 🌸
2 rekat hacet namazı kıldım 🌸
Meryem suresi okudum suyu içtim 🌸
20 tane yasini şerif okudum 🌸

Elhamdülillah ❤

Rabbim vesile kılsın 🌸 Bebeğimiz tez vakitte hayırla sağlıkla bize gelsin amiinnn

Eveet 31 Mayıs günü yaptıklarım

818 istiğfar çektim 🌸
41 Fatiha okudum 🌸
2 rekat hacet namazı kıldım 🌸
Meryem suresi okudum suyu içtim 🌸
20 tane yasini şerif okudum 🌸

Elhamdülillah ❤

Rabbim vesile kılsın 🌸 Bebeğimiz tez vakitte hayırla sağlıkla bize gelsin amiinnn

Allah kabul etsin.

Back