• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak için kilo vermek isteyenler

Kabak detoksu yapın kızlar ben 3 günde 4,6 kılo verdım :) 86,6 idim şuan 82 kg yum tabi şişlik kabızlık cabası malum dönem yaklasıyor o yuzden 1 2 kılo fazla cıkıorm tartıda ama deneyın derım :)

Kabak detoksu yapın kızlar ben 3 günde 4,6 kılo verdım :) 86,6 idim şuan 82 kg yum tabi şişlik kabızlık cabası malum dönem yaklasıyor o yuzden 1 2 kılo fazla cıkıorm tartıda ama deneyın derım :)
Canım nasıl yapılıyor kabak detoksu. Kaç gün sürüyor

3 gun suruyor
Sabah 2 haslanmis yumurta 1 dilim beyaz peynir maydanoz hergun bu sekilde kahvalti oluck
Saat 10 ve 15 te bir porsiyon meyve
Oglen ve aksam ise asagidaki tarif yapilip yenilior
2 adet kabak kabuguyla rendelenir ve yagsiz tavada su ve yag tuz olmadan sotelenir 5 dk. Sonra biraz sogumasi lazim soguduktan sonra tabaga alip ustune 4 yemek kasigi yogurt pulbiber 4 yarim ceviz maydanoz veya dereotu eklenir yenir. Sekersiz cay kahve serbest 2 2.5 lt su icilmeli

Bir de kizlar gebelik testlerinde t olan kisim hayali olarak hep varmi gozle goruluo mu ben bu sabah test yaptim ve hayali bi cizgi gordum oyle cok belli degil yani fotografta cikmio pembe bile degil beyaz hayali birsey

Arkadaşlar merhaba, ben kürtajdan sonra adet olamadığım için baya bi rahatsızlık yaşadım. O yüzden ara vermiştim. Bugün yeniden başladım. Her gün yürüyüş yapıp tatlıdan uzak duracağım ve çavdar ekmeği yiyeceğim inşallah. Şimdilik bu şekilde başlamayı düşünüyorum. İnşallah hepimize bol eksiler :halay:

Yeniden bir 10 adet test yaptım kuzum ve hepsi pozitif çıktı hamileyim :)))) Adetimde 4 gün gecikti kısmetse haftaya doktora gidicem kesınlık kazandırıcam rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Tebrik ederim ben de 7+5 teyim. Burada hamiş olan var mı başka? 2 kişi miyiz?

Bir de kizlar gebelik testlerinde t olan kisim hayali olarak hep varmi gozle goruluo mu ben bu sabah test yaptim ve hayali bi cizgi gordum oyle cok belli degil yani fotografta cikmio pembe bile degil beyaz hayali birsey
Bundan sonraki testlerde hamile mi çıktın canim ne güzel:) sağlıkla ilerlesin

Bundan sonraki testlerde hamile mi çıktın canim ne güzel:) sağlıkla ilerlesin
Evet canım 10 test yaptım hepsinde cıft cızgıyı gordum ya aslında yarın doktora gıdıp kesınlestırmek ıstıyorum beklemekten bıktım tamam regl falanda olmadım ama nette o kadar sey var kı ınsan hamılelıgıne bıle sevınemıyor yok dıs gebelık yok kımyasal gebelık.

Kese için erken olabilir belki.. 5 dolunca gitsen daha garanti olur
ben yarın gitmek istiyorum 5+4 olucaz yarın kese görünmese bile kanda çıksa tamam hamılesın deseler ıcım ferahlayacak evet hamıle oldugumdan artık emınım yıne de doktor agzından duymak daha farklı

Gelisiminde sorun vardi kalp atisi var dedi sonra durmus dedi o yuzdn oldum :KK43:

Merhaba ilk gebeligimdi bu sata gore 8+ 3 gundeyim kalp atisini duyamadik 3 farkli doktora gittim bende gelisme gostermedigini soylediler kurtaj olmam gerekiyormus ne yapacagimi bilemiyorum kliniktemi hastanede mi olmali zor bir surecmi

Back