- 2 Ağustos 2014
- 3.263
- 5.832
- 358
- Konu Sahibi moda tas ogrt
-
Bu soruya gelen cevapları takip etmek istiyorum. Bende hemen kalkanlardanım. Hatta anında kalkıyorum.Hanımlar, bunu birkac kez burda okumuştum. Hamile kalmak için hemen yikanmayin, sabaha kadar bekleyin diye.
Ben hiç rahat edemiyorum böyle, yarım saat sonra en geç kalkıp yikaniyorum. Geçen gün hastanedeki intorn doktor da dedi aynı şeyi.
Sabahlamadigi , hemen yıkandığı halde hamile kalan var mı? Ya da ne yapmalı?
Aslında nasip kısmet. Öyle denk gelmiştir sizinki yada üstüne yat diyen kişilerin ki her insanda farklıdırAy daha neler.
Ben sabahlamadım.
Hamileyim.
Allah yazdıysa her halükarda olur.
Cenabet cenabet yatmak emin ol hem sağlık açısından hem dinen çok zararlı.
Aslında olacağı varsa sabahlasanda, hemen kalksanda farketmiyor.
Belki eşinizin sperm hızı düşüktür. Veya sizin rahim içi kayganllıgnz yeterli değildir. Yanlış anlamayın özür dileyerek söylüyorum bunları ama her insan farklıdır snçta.Ben de sizin gibi düşünüyordum, ta ki doktor bunu özellikle sorup uyarlama kadar.hemen kalkmayin dedi.
Eşine sperm tahlili yaptırdıysan oradaki Likefaksiyon süresinden daha uzun yattığın sürece ne kadar yattığının önemi yok. Sabahlamasan da olur.Hanımlar, bunu birkac kez burda okumuştum. Hamile kalmak için hemen yikanmayin, sabaha kadar bekleyin diye.
Ben hiç rahat edemiyorum böyle, yarım saat sonra en geç kalkıp yikaniyorum. Geçen gün hastanedeki intorn doktor da dedi aynı şeyi.
Peygamberimiz bile sabah namazına kalkıp yıkanıyormuş. Biraz abartmıyor muyuz bu cenabet yatma olayınıAy daha neler.
Ben sabahlamadım.
Hamileyim.
Allah yazdıysa her halükarda olur.
Cenabet cenabet yatmak emin ol hem sağlık açısından hem dinen çok zararlı.
Namaz vaktini de geçirip sabahlamak diye düşündüm ben o yüzden öyle yazdım. Sağlık açısından da yazdım aşağıda. Vücut atıkları atıyormuş ter yoluyla kendinden. Uzun süre durunca gözenekler emiyormuş geriye. O yüzden çok fazla durmayın diyorlar.Peygamberimiz bile sabah namazına kalkıp yıkanıyormuş. Biraz abartmıyor muyuz bu cenabet yatma olayını
Sağlık açısından zararını ayrıca merak ediyorum o ayrı.
bn de hemen kalkanlardanım . allah nasip ederse her şeklde olur. ama biraz da olsa bekliyorumHanımlar, bunu birkac kez burda okumuştum. Hamile kalmak için hemen yikanmayin, sabaha kadar bekleyin diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?