- 13 Ağustos 2013
- 3.953
- 2.123
- Konu Sahibi Nemesis_34
canım ilk sayfadaki bilgileri yazıosun caydin seni listeye ekliyorrrr
eee noluo sonraa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ilk sayfadaki bilgileri yazıosun caydin seni listeye ekliyorrrr
orada herkez bakıyorrr görüyorrr aaa bu tedavide varmış falan diyeee...eee noluo sonraa
orada herkez bakıyorrr görüyorrr aaa bu tedavide varmış falan diyeee...
aman iite birşey olmuyor..birbirimiz hakkında biligileri orada bulabiliyorz..burada sürekli sorcağımıza oradan bakıp yorum yapabiliyoruz
benim hiçbirşeyim yok yaşım birde adet olduğum tarih dışında
slm kızlar nasılsınız
kocamla dün oturup düşündük ikimizde orunmıcaz ama cocuk olsun diyede urasmıcaz ona hak verdim sonucta oda dış faktörlerden dolayı böle düşündüünü söledi bende neden istediklerimi anlattım onada hak verdimiz sözledim ortak kararla korunmıcaz ama bu konunun üstündede durulmıyacak daha cok birbirimizi ümitlendirmicez
o zaman onları yaz kuzu..
birde bu kaçıncı denemen onu yaz işteeee..amma nazlandınnn heeee
slm kızlar nasılsınız
yok cnm ya anlatayım
sorun olduğunu bilmiyorduk ya biz bat 1-2 gün gecikse hamileyim zannediyordum
derler ya ye tatlıyı çıkar hakkıyı ye ekşiyi çıkar ayşeyi
benimde cnm tatlı isterdi hep eşime derdim hakkı geliyor galiba zamanla ben onu hakkıcan yaptım öyle kaldı
haklısın isyancım ümitlenicem ama kocamda haklı oldugundan cok fazla sesimi cıkaramadım ama istiyorum hala ben
iyi canım senden nabr hiç konuşamadık senle sıkıntılar falan var sanıırm hiç birşeye takılma kendini de üzme herşeyi oluruna bırak
işlerin yogunlugundan stresten başımı kaldıramaz hale geldim bu aralar mutsuzum ferah bir nefes alma umuduyla yaşayıp gidiyorum işte
canım sende bizle birlikte ümitlenirsin burada atarsın stresini eşine belli etmezsinnn nolcakki.
sıkma canınııı
bende bugün aynenn böyleyimmm yaaaa
selammmmm kızçeler nasılsınız...
ben bugün pek katılamadım şirket dışında işlerim vardıda..
hızlıca okudum yaramaz bişeyler yokmuş sevindim..hepiniziiiii
ümitleninirim sizle sevnirim tatlım ama bir anda böle bana pes etmek denir gibi bi hissiyatım var hayatım da ilk defa ipin üstünde cambaz gibi hissediyorumm bir tek de sizlere gercek anlamda hissiyatımı döküyorum