- 7 Haziran 2012
- 582
- 33
- 318
- Konu Sahibi Nemesis_34
-
Ahhhh ahhh bende öyle diyordum hemde ilk yaptğımda daha kaynarken kokusundan midem bulanmış dökmüştüm. Ama kafaya koydum burnumu tıkadım ve tek dikişte içtim üzerine de ekmek yedim.. Başta zor geldi ama alıştım sonra rahat rahat içtim.. Soğutmayın sakın soğuğunca tadı bambaşka oluyor.. Sıcaktan biraz ılığa geçerken hemen için
BENDE HİÇ SEVMEM MİDEME DE DOKUNUR ÇOK NADİR YERİM AMA NE YAPAYIM YETERKİ ÇARE OLSUN ŞİFA OLSUN BEBİŞ İÇİN HER YOL MÜBAH
Alıştırma yapıyoruzzzz
: :119::119::119::119::119:::118::118::118::122::122::122::122::122::122::124::124::124::124::124::124::124::124:
Caydin Sen nasıl yapıyorsun soğan kürünü?
Ayy hadi inşallahhh, Allah'm duy sesimizi bize de hayırlı evlatlar nasip eyle, bizde hamile olalım
Ahhhh ahhh bende öyle diyordum hemde ilk yaptğımda daha kaynarken kokusundan midem bulanmış dökmüştüm. Ama kafaya koydum burnumu tıkadım ve tek dikişte içtim üzerine de ekmek yedim.. Başta zor geldi ama alıştım sonra rahat rahat içtim.. Soğutmayın sakın soğuğunca tadı bambaşka oluyor.. Sıcaktan biraz ılığa geçerken hemen için
soğan kürünü içemem gibime geliyor benim.soğan sevmiyorum ki
yaa incir yiyorum yetmezmi ki
eşimde keçiboynuzu suyu içiyo
İ.saraçoğlu incirden önce mutlaka ve mutlaka soğan kürünü yapın diyor.. Bi videolarını izle zaten İ.saraçoğlu soğan kürü de seda sayan ve gülben e katılmış izle onları kesin içmeye karar vereceksin...
Ayy hadi inşallahhh, Allah'm duy sesimizi bize de hayırlı evlatlar nasip eyle, bizde hamile olalım
aynnnnennn öyle düşününnnn
BENDE HİÇ SEVMEM MİDEME DE DOKUNUR ÇOK NADİR YERİM AMA NE YAPAYIM YETERKİ ÇARE OLSUN ŞİFA OLSUN BEBİŞ İÇİN HER YOL MÜBAH
evet soğan mideye dokunuyoo.inciri yiyeyim bakalım olmazsa yaparım bende
bugün adetimin 8. günü klomenin son günü yani..bende bugün diyorum incir ve havuç içeyim adetimin son gününe kadar..klomenle birlikte yapmak istemedim..bugün klomen bitcek yarında incir ve havucu deneyeyimm bakalımm...
havuç çatlamasını sağlıomuş..
bu ay olmazsa öteki ay soğan kürü kesin artıkkk
geldimm
evet canım önümüzdeki ay klomene başlayacağım bu ay bal tarçın çörek otu kürü yaptım ama 2 gün aksattım umut yok bildiğin
canım caydine özelden mesaj at..ilk sayfaya bak..oradaki bilgileri ona özelden yaz listeye eklesin seni..
burada birbirimize her türlü yardımı ediyoruz..
hemde 1-2 aydır deneyen yok aramızda nerdeyse geneli biz gibi 7-8 ay deneyenler
ben serephone kullanıyorum..bugün 5. günüm..kasıklarım batıo yaaa
tamam canım..
benim kuzenim klomenle hamile kaldı yine bir akrabam var o da yine iki çocuğuna da klomenle hamile kaldı bende umutlandım inş..senden de olumlu sonucu alırız canım..birde rahim filminden sonra hamile kalmak kolaylaşıyormuş doğru mu bilemedim
evet canom kolaylaşıyor çünkü iltihaptan bile bazen küçük tıkanıklıklar oluomuş onlar direk açılıyormuş..
valla bilmiyorum tatlım bu ilk ayım..
ne yazıkki haftayada eşim ameliyat olacak burundan..zamanlama kötü oldu doktoru gidecekmiş 1 hafta geriye çekti..
tamda benim adetin 16. günü oluyor..
o güne kadar çalışcaz olursa artıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?