Ben 2 defa hacamat yaptırdığım ay gebe kaldim canim ins saglikli bir evlada gebe kalırsınSelamünaleyküm arkadaşlar.. 2.5 senedir çocuk için uğraşıyorum malesef halen saglıklı gebelik geçirmedim kimyasal geçirdim birkaç kez. Ne zaman doktora gitsem hep boş gönderdiler 6 7 ay öncesinde klomene başlattı kimyasal geçirdim arkasında femara verdi gebelik oluşmadı. Bu sefer dedm peygamber sünneti hacamat yaptırayım Allahın izniyle belki bunun vesilesiyle kalırım dedm. Gittiğimde de ilk kasıklarıma ve Rahim bölgeme kupayı vurdular. 2 gun sonrasında sırtıma vurdular kupayı. Tam rahim bölgesinin oldugu yerde fışkırdıgını bile hissettim yogun bir şekilde. Ordan iltihap çıkmış baya bir. Hatta bana gösterdi bile ve gördüm. Büyük ihtimal bu yüzden gebelik oluşmuyordu dediler. Aranızda böyle birşey yaşayıp da hamile kalan oldu mu.
Amin canım Allah razı olsun Rabbim varsa sanada kalanları bagıslasın tekrar istiyorsan da saglıklı bir şekilde versinBen 2 defa hacamat yaptırdığım ay gebe kaldim canim ins saglikli bir evlada gebe kalırsınbenim sebepsiz yere kaybettim ikisini de ama hacamat cok inanırım Efendimiz tavsiye etmiş
Hangi bölgeye hacamat yaptınız? Bende gebe kalmak istiyorum.. Bazı kişilerden bel kısmına yapılması iyi olu diye duymuştum.Ben 2 defa hacamat yaptırdığım ay gebe kaldim canim ins saglikli bir evlada gebe kalırsınbenim sebepsiz yere kaybettim ikisini de ama hacamat cok inanırım Efendimiz tavsiye etmiş
Bel kısmına canimHangi bölgeye hacamat yaptınız? Bende gebe kalmak istiyorum.. Bazı kişilerden bel kısmına yapılması iyi olu diye duymuştum.
Kuzum ben hacamat 2 kere yaptırdım 1. Kez olduğunda kimyasal gebelik yaşadım dedim en azından hamile kalabiliyorum hacamat şifadırSelamünaleyküm arkadaşlar.. 2.5 senedir çocuk için uğraşıyorum malesef halen saglıklı gebelik geçirmedim kimyasal geçirdim birkaç kez. Ne zaman doktora gitsem hep boş gönderdiler 6 7 ay öncesinde klomene başlattı kimyasal geçirdim arkasında femara verdi gebelik oluşmadı. Bu sefer dedm peygamber sünneti hacamat yaptırayım Allahın izniyle belki bunun vesilesiyle kalırım dedm. Gittiğimde de ilk kasıklarıma ve Rahim bölgeme kupayı vurdular. 2 gun sonrasında sırtıma vurdular kupayı. Tam rahim bölgesinin oldugu yerde fışkırdıgını bile hissettim yogun bir şekilde. Ordan iltihap çıkmış baya bir. Hatta bana gösterdi bile ve gördüm. Büyük ihtimal bu yüzden gebelik oluşmuyordu dediler. Aranızda böyle birşey yaşayıp da hamile kalan oldu mu.
Canım benim önce önden kasıklarıma ve tam rahim bölgeme vurdu kanın dolaşmıyo kan akısı olmuyo rahme dedi. 2. Seansımda da belden vurdum. Söyledğine göre de çok iltihap varmıs gösterdi de yani bana gözümle gördüm. Şok geçirdim. O kadar doktora gittim hiçbir zaman öyle bişey demediler. 3. Seansta da kan dolaşmaya başladı dedi özel günleri değerlendir tutunur Allahın izniyle dedi. Nedense içimde bi his bu sefer olucak diyoHangi bölgeye hacamat yaptınız? Bende gebe kalmak istiyorum.. Bazı kişilerden bel kısmına yapılması iyi olu diye duymuştum.
Canım ben de inanıyorum ki şifasını görücem.. Sadece kadınsal değil bak benm kalbim de bu 3 4 aydır aşırı derece agrı yapıyordu kaç kere gittim acile bişeyin yok diyip gönderdiler. En son kardiyolojiye randevu aldım orda da doktor bişey göremedi. Hacamat yaptıgımda kalp gölgesine de yapmıstı daha ben rahatsızlıklarımı söylemeden kendi saydı böyle böyle rahatszlıkların var mı dedi evet dedim çünkü orda da sıkıntı var dedi. Sık sık git muayene ol dedi. Hatta dedm gittim yok diyolar dedm var dedi. Kalbin hastalıga meyilli dediKuzum ben hacamat 2 kere yaptırdım 1. Kez olduğunda kimyasal gebelik yaşadım dedim en azından hamile kalabiliyorum hacamat şifadır
İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip eder.Canım benim önce önden kasıklarıma ve tam rahim bölgeme vurdu kanın dolaşmıyo kan akısı olmuyo rahme dedi. 2. Seansımda da belden vurdum. Söyledğine göre de çok iltihap varmıs gösterdi de yani bana gözümle gördüm. Şok geçirdim. O kadar doktora gittim hiçbir zaman öyle bişey demediler. 3. Seansta da kan dolaşmaya başladı dedi özel günleri değerlendir tutunur Allahın izniyle dedi. Nedense içimde bi his bu sefer olucak diyo
Aminnİnşallah Rabbim isteyen herkese nasip eder.
Merhaba canım, bende çaresizlikten 2 defa yaptırdım ama faydasını görmedim hiç. Tüp bebek tedavisine başladım artık bugun yumurta toplama işlemim oldu hayırlısı bakalımSelamünaleyküm arkadaşlar.. 2.5 senedir çocuk için uğraşıyorum malesef halen saglıklı gebelik geçirmedim kimyasal geçirdim birkaç kez. Ne zaman doktora gitsem hep boş gönderdiler 6 7 ay öncesinde klomene başlattı kimyasal geçirdim arkasında femara verdi gebelik oluşmadı. Bu sefer dedm peygamber sünneti hacamat yaptırayım Allahın izniyle belki bunun vesilesiyle kalırım dedm. Gittiğimde de ilk kasıklarıma ve Rahim bölgeme kupayı vurdular. 2 gun sonrasında sırtıma vurdular kupayı. Tam rahim bölgesinin oldugu yerde fışkırdıgını bile hissettim yogun bir şekilde. Ordan iltihap çıkmış baya bir. Hatta bana gösterdi bile ve gördüm. Büyük ihtimal bu yüzden gebelik oluşmuyordu dediler. Aranızda böyle birşey yaşayıp da hamile kalan oldu mu.
Canım inşallah Rabbim bu sefer yüzünü güldürür. Ben de önce hacamat yaptırayım öyle deneyeyim dedm yaza kadar olmazsa tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum inşallah gerek kalmaz. Eşin yaptırmış mıydı peki. Ben eşimle birlikte yaptırıyorumMerhaba canım, bende çaresizlikten 2 defa yaptırdım ama faydasını görmedim hiç. Tüp bebek tedavisine başladım artık bugun yumurta toplama işlemim oldu hayırlısı bakalım
Rahimle bağlantılı noktalara yapılması gerekiyor. Örneğin; kuyruk sokumu gibi. Niyette çok önemli tabi. Rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah Anne olmayı.Hangi bölgeye hacamat yaptınız? Bende gebe kalmak istiyorum.. Bazı kişilerden bel kısmına yapılması iyi olu diye duymuştum.
Öncesinde Tarama hacamatı yaptırmayı da unutmayın lütfen. Şifa olsunRahimle bağlantılı noktalara yapılması gerekiyor. Örneğin; kuyruk sokumu gibi. Niyette çok önemli tabi. Rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah Anne olmayı.
Merhabalar, İltihabı görünce yazmadan geçemedim. Kendinizde araştırıp öyle uygulamayı düşünebilirsiniz. Dut kürünü belki duymuşsunuzdur. İki yemek kaşığı beyaz dut kurusuna iki su bardağı içme suyu ekleyip orta ateşte kaynadıktan sonra yaklaşık beş dakika kadar sonra kapatıp, yarısı sabah yarısı akşam içiliyor. Vücudu iltihap, toksin ve enfeksiyonlardan arındırıyor Allah'ın izniyle. Şifa olsun inşallah.Canım benim önce önden kasıklarıma ve tam rahim bölgeme vurdu kanın dolaşmıyo kan akısı olmuyo rahme dedi. 2. Seansımda da belden vurdum. Söyledğine göre de çok iltihap varmıs gösterdi de yani bana gözümle gördüm. Şok geçirdim. O kadar doktora gittim hiçbir zaman öyle bişey demediler. 3. Seansta da kan dolaşmaya başladı dedi özel günleri değerlendir tutunur Allahın izniyle dedi. Nedense içimde bi his bu sefer olucak diyo
Merhaba. İlk defa duyuyorum bakıcam da merak ettim. Daha önce sogan suyunu içmiştim iltihap varsa atar diye çok kişi yazmış hatta baya baya aktığını söylüyolardı bende öyle bişey olmadı. Bi umut bunu da denerim ben sonucta hepimiz burda birbirimize yardımcı olmaya çalısıyoruz inşallah çabalarımızın karşılıgını da alırızMerhabalar, İltihabı görünce yazmadan geçemedim. Kendinizde araştırıp öyle uygulamayı düşünebilirsiniz. Dut kürünü belki duymuşsunuzdur. İki yemek kaşığı beyaz dut kurusuna iki su bardağı içme suyu ekleyip orta ateşte kaynadıktan sonra yaklaşık beş dakika kadar sonra kapatıp, yarısı sabah yarısı akşam içiliyor. Vücudu iltihap, toksin ve enfeksiyonlardan arındırıyor Allah'ın izniyle. Şifa olsun inşallah.
Tez vakitte inşallah...Teşekkür ederim inşallah uygulamaya gerek kalmadan bu ay Rabbim müjdelendirir. Öyle hissediyorum nedens