- Konu Sahibi neslihan34
-
canım hapı bıraktıktan sonra en geç 6 ay içinde hamile kalabiliyorsun bu daha erkende olabilir herkesin kendi bünyesine bağlı birşey ama doktorlar 6 aya kadar zaman veriyor....
merhaba canım bende doğum kontrol hapıyla korundum hep bırakalı 5 ay oldu daha hamile değilim herkesin bünyesiyle alakalı kimisi bıraktıktan 1 ay içerinde hamile kalıyor kimisi kullanırken bi gün içmeyi unutursa bile hamile kalıyor kimiside 1 sene sonra kalıyor canım hemen olan bişey olsaydı keşke ama sabır gerekiyor
Cevabınız için teşekkür ederim, peki hemen olan birşey değil demekki değilmi? 6 ay baya uzun bir süre!
ben doğum kontrol hapı kullanırken hamile kaldım hemde hiç bir gün atlamadan yutuğum halde... herkesin bünyesine baylı :)
cnm ben kızıma hapı bıraktıgım ay kaldım 1 sene kullanmıştım
sonrasında 4.5 sene kullandım ıkı kere adet gördum 3.ay gebe kaldım ama duşukle sonuçlanndı en sağlıklısı yumurtanın kalıtesı acısından hapı bıraktıktan sonra 3 ay başka yöntemle korunmakmış
arkadasım yıllarca kullandı bıraktı ertesı ay hemen kaldı ama dralr hapı bıraktıktan sonra 3-4 ay sonrası hamıle kalmayı önerıyorlar oyüzden hapı bırakıp erkegın korunması gereklı benım arkadasımda cok tedırgın olmustu bır terslık cıakrmı dıye allahtan olmadı bırsey bende bıraktım 2 sene sonra hamıle kaldım ama tabı bızde sperm sayısında düşüklük vardı sıdede bır sorun yoksa kalırsın bazede hcıubır sorun bulunamasada hamıle kalınamayabılınıyor malesef ınsallah en kısa zamanda kalırsın
Teşekkürler,demekki iki ay beklemekte fayda var![]
tabi ki bekleyin, 2 ayı geçerse de endişelenmeyin. o 2 ay zaten büyük ihtimalle olabilecek en az süredir. bazı insanlar saçma buluyor ama ben olumlu düşünmeye inanıyorum. olumlu düşüncenizi bırakmayın, olumsuzlukları arka plana atmaya çalışın. istediğiniz gibi ilerler, istediğiniz gibi sonuç alırsınız umarım.
Başlangıçtan beri doğum kontrol hapıyla korunuyorum hamile kalmak istersem bıraktıktan ne kadar zaman sonra hamile kalabilirim,bilgi verirseniz sevinirim. Birde eşime süpriz yapmak istiyorum ona haber vermeden bunu yapsam sorun olurmu sizce?
Ben de 1 yıl kadar kullandım bıraktıktan 1 hafta sonra da hamile kaldım ama içimde hep bi tereddüt vardı acaba bi sorun yaşar mıyız diye. Bence bebek düşünüyorsanız hapları bıraktıktan sonra 2-3 ay kadar eşin korunsun. tabi en iyisi doktora danışmak.
cnm ben kızıma hapı bıraktıgım ay kaldım 1 sene kullanmıştım
sonrasında 4.5 sene kullandım ıkı kere adet gördum 3.ay gebe kaldım ama duşukle sonuçlanndı en sağlıklısı yumurtanın kalıtesı acısından hapı bıraktıktan sonra 3 ay başka yöntemle korunmakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?