• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak için deneyen var mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilim de bitkilerden faydalanmiyor mu? Eğer doktorları dinleseydim hala uğraşıyordum ve belki de tüp bebek yaptırmıştım. Kürlere çok inanıyorum, bitkilerin gücüne de. O sayede oğlum şu an yanımda. Tabi önce Allah'ın izniyle
İbrahim Saraçoğlu da doktor hemde Prof :) Bunuda unutmamak lazım :) kürler de ona ait zaten :D Adam o kadar okumuş doktor olmuş vardır bildiği diyoruz napalım :)

İbrahim Saraçoğlu da doktor hemde Prof :) Bunuda unutmamak lazım :) kürler de ona ait zaten :KK70: Adam o kadar okumuş doktor olmuş vardır bildiği diyoruz napalım :)
Ben zaten hep onun kurlerini yaptım. Bende işe yaradı. Umarım sizlerde de yarar

Ben geçen yıl 2 ay boyunca denemiştim hiç akıntım faln olmamıştı demek ki içim temizmiş:)))
Ama son 3 aydır sistit oluyorum adetten sonra 3 gün oturayım bari hamilelik olmasa bile şu enfeksiyondan kurtulurum inşallah.. bizlerede dua et canım.. Rabbim seninde bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah..
Amin canım Ne istersen onu versin rabbim...

Bilim de bitkilerden faydalanmiyor mu? Eğer doktorları dinleseydim hala uğraşıyordum ve belki de tüp bebek yaptırmıştım. Kürlere çok inanıyorum, bitkilerin gücüne de. O sayede oğlum şu an yanımda. Tabi önce Allah'ın izniyle

Doktorları dinleseydim mi
Yazik valla ne diyeyim o zaman bir sıkintinız oldugunda da doktordan önce bitkilere guvenin ne diyeyim

Doktorları dinleseydim mi
Yazik valla ne diyeyim o zaman bir sıkintinız oldugunda da doktordan önce bitkilere guvenin ne diyeyim
Malesef ki gittiğim bütün doktorlar bana ezbere bı tedavi uyguladı. Bı tanesinin uyguladığı tedavi sonucunda da kist oluştu. Keşke daha çok ilgilenip sorunun kökenine inebilselerdi de ben de onlara olan guvenimi kaybetmeseydim. Ben doktorluk mesleğine ve tıp bilimine büyük saygı duyuyorum ve her şeyden önde tutuyorum. Benim derdim sadece günümüz doktorlarıyla ilgili ( tabi ki hepsini aynı kefeye koymuyorum). Yani sözlerimi iyi anlamanızı isterim. Kafanıza göre carpitmayin lütfen.

Bana kalırsa 3 gün yapma :) Adetin bittigi gün sadece iliskiye girip hamile kalan tanıdıklarım da var, o 3 günü boş geçirmiş olma. Adetin bittigi gün maydonozu kaynat üstüne otur hemmeenn hooop iliski :) Yani bence bi kere yapman yeterli, battaniyeyle mutlaka sar etrafını. Faydası olur inşallah bol dua et , ben bu ay maydonozu yaptım otururken birşey aktı eşim tuvaleteni mi yapıyorsun manyak dedi :)) Alakası yoktu o an faydası olduğuna tam anlamıyla kanaat getirdim, baya güzel temizledi içimi.
Sağol canım benim inşaşşah yapıcam kafama koydum

FD8FF420-1343-4119-A026-E2299B4833B4.webp
Kızlar bir şey soracam:) yarım saat nasıl oturuyorsunuz. Bildiğin suyun içine mi anlamadım :110:

Hee aynen yüzüyoruz hatta suyun içinde:KK70::KK70:

Kız leğene dökcen açıcan bacakları buharı üstüne gelecek şekilde etrafınada battaniye sarcan buhar kaçmasın terle diye bu kadar..

:KK70::KK70:Hahah kızlar gerçekten yapacam ama o kısmı net anlamadım. Şimdi bir şey canlandı gözümde alaturka tuvalete oturur gibi sanırım. Yanlış yapmaktan korktum. Lütfen doğru anladığımı söyleyin. :rolleyes:

:KK70::KK70:Hahah kızlar gerçekten yapacam ama o kısmı net anlamadım. Şimdi bir şey canlandı gözümde alaturka tuvalete oturur gibi sanırım. Yanlış yapmaktan korktum. Lütfen doğru anladığımı söyleyin. :rolleyes:
Evet aynen sadece bacaklarının arasında kova veya leğen olacak işte :)

Maydanoz değil de ben hamile kaldığım ay soğan kürü yaptım (5-6 gün sadece:KK70:)
Etkisi oldu mu olmadı mı orasını Allah bilir tabii.

Kızlar ben geçen ay soğan suyu yaptım bu ay antibiyotik ve fitil kullandım enfeksiyon tamamen geçmişti. Şimdi yumurtlamam yakın diye bu kürü yaptm iki gün süt maydonoz buharı ancak sarı akıntım oluşmaya ve kasıklarım ağrımaya başladı. Bu kür bende enfeksiyon oluşturmşmudur aynı şeyleri yaşayanlar varmı nolur yardım:KK42::KK42:enfeksiyon varken bile sarı akıntım olmazdı

Back